ΕΚΛΟΓΕΣ 2012

«ΤΟ ΚΚΕ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ»

Η Αλέκα Παπαρήγα έκανε λόγο για τα χαμηλά ποσοστά του ΚΚΕ και ότι αυτά ήρθαν διότι το κόμμα της είπε την αλήθεια στον ελληνικό λαό.

«Δεν πέρασαν τα χειρότερα, όπως είπε ο Σαμαράς. Είναι μπροστά μας. Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να λύσει κανένα λαϊκό πρόβλημα. Έδωσε πολλές διαβεβαιώσεις ότι πάση θυσία η Ελλάδα θα μείνει στο ευρώ. Η ψήφισή του είναι αρνητικό στοιχείο», είπε αρχικά η γ.γ. του ΚΚΕ για να προσθέσει μεταξύ άλλων:

«Οι μεγάλες απώλειες του ΚΚΕ έχουν την σημασία τους και γι αυτό θα είναι μεγαλύτερη η ετοιμότητα της λαϊκής παρέμβασης. Επιβεβαιώθηκε αυτό που είπαμε ότι η εκλογική μάχη θα είναι η δυσκολότερη. Γνωρίσαμε συμπληγάδες πολύ πιο ισχυρές από εκείνες στις 6 Μαΐου. Με τρόμο η ΝΔ και με αυταπάτες το ΣΥΡΙΖΑ έδιναν την μαχη τους. Το εκλογικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής είναι αρνητικό επίσης. Το ΚΚΕ προτίμησε να πει στον λαό την αλήθεια.

Η συμμετοχή του ΚΚΕ σε μια κυβέρνηση διαχείρισης της κρίσης σε μια τόσο κρίσιμη φάση θα οδηγούσε αργά η γρήγορα σε μεγάλη ήττα του κινήματος. Χαιρετίζουμε τα μέλη και τους οπαδους του κόμματος που έδωσαν την σκληρή μάχη. Το ΚΚΕ θα μείνει όρθιο και θα συνεχίσει την έντονη δραστηριότητα στο κίνημα... Θα τηρήσουμε ότι προεκλογικά είπαμε στον λαό».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.