ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

NIKH ME ANATΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Μετά από έξοχη εμφάνιση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η Εθνική ομάδα νίκησε 2-1 τη Λετονία στη Ρίγα και μπήκε με το δεξί στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε σ' ένα βαρύ τερέν και υπό βροχή (τουλάχιστον κατά το πρώτο ημίχρονο) έφτασε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης. Τόσο υψηλά που δεν προβληματίστηκε ιδιαίτερα όταν ο Τσάουνα διαμόρφωσε το 1-0 για τους Λετονούς με χτύπημα πέναλτι του Τσάουνα στο 41'.

Η Εθνική είχε εμπιστοσύνη στα πόδια της και με μία άκρως επιτυχημένη επέμβαση του Πορτογάλου εκλέκτορα από τον πάγκο στο 46' (Σαμαράς στη θέση του Μήτρογλου) πίεσε ασφυκτικά τους αδύναμους να αντιδράσουν γηπεδούχους.

Στο 57' η υπεροχή της Ελλάδα καρποφόρησε με το έξοχο γκολ του Σπυρόπουλου και παρτά το γεγονός ότι ο Σαμαράς αποχώρησε τραυματίας στο 67' συνέχισε να κυριαρχεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το γκολ του Γκέκα στο 69' μετά από ασίστ του Κατσουράνη έβαλε μπροστά στο σκορ την Εθνική και πιστοποίησε την ανωτερότητά της μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, αν οι παίκτες του Σάντος ήταν πιο προσεκτικοί θα πετύχαιναν τουλάχιστον ένα τέρμα ακόμα.

ΛΕΤΟΝΙΑ: Βάνινς, Κλάβα, Γκορκς, Κγιάουκλις, Λάιζανς (80' Γκαουράκς), Ιβάνοφς, Φέρτοφς (75' Ρούγκινς), Τσάουνα, Βισνιακόφς (75' Βερπακόφσκις), Λουκανόφς, Ρούντεφς.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Σπυρόπουλος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τζιόλης, Κατσουράνης, Μανιάτης, Φορτούνης (80' Χολέμπας), Μήτρογλου (46' Σαμαράς, 57' Νίνης), Γκέκας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.