ΕΛΛΑΔΑ

Θα συμμετάσχουν στην γενική απεργία της 20ης Φεβρουαρίου

Πυκνώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες

Σε κοινές δράσεις με τοπικούς φορείς προχωρούν οι αγρότες ανά την Ελλάδα με σκοπό να συμμετάσχουν δυναμικά στην γενική απεργία της 20ης Φεβρουαρίου αποκτώντας κοινό μέτωπο με την υπόλοιπη κοινωνία που χειμάζεται από την πολιτική λιτότητας.

Πυκνώνουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες

Στον κόμβο της Νίκαιας στην Θεσσαλία οι αγρότες έχοντας συγκεντρώσει περισσότερα από 2.000 τρακτέρ προχωρούν σε ωριαίους αποκλεισμούς της ΠΑΘΕ αν και χθες δέχθηκαν την άμεση επέμβαση των ΜΑΤ, που τους απώθησε ρίχνοντας χημικά αλλά και χτυπώντας τους και οι αγρότες ανταπάντησαν με πέτρες.

Στην Β. Ελλάδα οι αγρότες προχωρούν κι αυτοί σε ωριαίους αποκλεισμούς της εθνικής οδού από την Θεσσαλονίκη έως τον Έβρο με δυναμικότερη την κινητοποίηση στα Κερδύλλια Σερρών, όπου χθες συναντήθηκαν αγρότες που συντονίζονται από την Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή.

Στην Πελοπόννησο οι αγρότες παραμένουν στα μπλόκα στο Μάνεση Αργολίδας, στη Νεστάνη Αρκαδίας, στον κόμβο Βουρβούρων στην εθνική οδό Τρίπολης - Σπάρτης, στο 103 χιλιόμετρο της εθνικής οδού στο Βέλο Κορινθίας, στο Σουληνάρι Μεσσηνίας και κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους.

Αύριο στον χορό των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι αγρότες της Κρήτης με ωριαίους αποκλεισμούς των βασικών οδικών αρτηριών μέχρι την Τετάρτη και θα μοιράζουν τοπικά προϊόντα στους διερχόμενους οδηγούς, ακολουθώντας το παράδειγμα όλων των αγροτών που βρίσκονται σε κινητοποιήσεις εδώ και 25 μέρες.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.