ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...

Εχθές -στο άρθρο μου με τίτλο «χωρίς σπονδυλική στήλη και με εγκεφαλοπάθεια σε 10 χρόνια η Ελλάδα»- αναφέρθηκα στην εκρηκτική μορφή που λαμβάνει το δημογραφικό πρόβλημα στη χώρα μας, με τη δραματική μείωση των γεννήσεων και τη μαζική μετανάστευση ιδίως των νέων. Τόνιζα την ανάγκη να δοθεί εθνική απάντηση στο πρόβλημα, και επεσήμαινα την αβελτηρία του κράτους και των Μέσων Ενημέρωσης.

Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε περισσότερον αυστηρή τη νομοθεσία για τους αλλοδαπούς αντί να εφαρμόζουμε πολιτική ενσωμάτωσής τους. Παιδιά μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα, που πηγαίνουν εδώ σχολείο, που μιλούν καλύτερα τα ελληνικά από τη γλώσσα των γονιών τους, αυτά τα παιδιά όχι μόνον δεν τα αναγνωρίζουμε σαν ελληνόπουλα, όχι μόνον δεν τους δίνουμε υπηκοότητα, αλλά τα τοποθετούμε και απέναντι, τους δημιουργούμε το αίσθημα ότι δεν τα θέλουμε. Αντί να τα αγκαλιάσουμε και να τα κάνουμε υπερήφανα που είναι ελληνόπουλα, κάνουμε οτιδήποτε χρειάζεται για να νοιώθουν ξένοι.

Κι όλα αυτά στο όνομα δήθεν της καθαρότητας του αίματος. Ποιου αίματος ρε φασιστικό σκυλολόϊ; Εσείς στερείτε την Ελλάδα από αίμα. Εσείς τις κόβετε τις φλέβες. Εσείς είστε οι εχθροί της πατρίδας. Εσείς την οδηγείτε στη συρρίκνωση με τις ρατσιστικές ιδεοληψίες σας. Αν είχατε διαβάσει ελληνική ιστορία, θα γνωρίζατε πως τούτο το έθνος κρατήθηκε τόσες χιλιάδες χρόνια ζωντανό και δεν αφανίστηκε επειδή ήταν τόσο έξυπνο και ανά 200-300 χρόνια ενσωμάτωνε αλλοδαπούς πληθυσμούς, ακόμη και κατακτητές της.

Μειοδότες, τη σήμερον ημέρα, είναι αυτοί που ορκίζονται στο αίμα και συμπεριφέρονται σαν νυχτερίδες και δράκουλες. Και πατριώτες όσοι θέλουν την ενσωμάτωση των μεταναστών, ακριβώς για να διαιωνιστεί το έθνος και όχι μόνον από ανθρωπισμό ή για τους προφανείς οικονομικούς λόγους, όπως εισφορές στα θνησιγενή ασφαλιστικά ταμεία, αύξηση δημοσίων εσόδων μέσα από φορολογία, εργατικά και αγροτικά χέρια κ.α.

Οι «προσμίξεις» που σας ενοχλούν, στην πάροδο του χρόνου, εξαλείφονται. Δυναμώνουν το αίμα μέσα από την παιδεία, τον πολιτισμό, την μόνιμη εγκατάσταση, τη συμμετοχή στον τρόπο ζωής, στα παραδοσιακά ήθη και έθιμα. Καθαροί Έλληνες, είναι οι θαρραλέοι Ελληνες και όχι οι φοβισμένοι. Αυτοί που αισθάνονται ότι από την "πρόσμειξη" θα υπερισχύουν οι ίδιοι. Αυτοί που δημιουργούν με πνεύμα ανοιχτών οριζόντων. Αντίθετα ...μογγόλοι είναι οι ανασφαλείς, αυτοί που διακατέχονται από ιστορική κλειστοφοβία και πάσχουν από εθνική νυκταλωπία.

Για να μην παρεξηγηθώ, κρίνω εδώ απαραίτητο να σημειώσω ότι η διάκριση δεν αφορά τον, εν πολλοίς ψευδεπίγραφο, διαχωρισμό σε «κοσμοπολίτες» και «εθνικιστές». Ξέρω πολλούς δήθεν κοσμοπολίτες στους οποίους θα ταίριαζαν γάντι τα χαρακτηριστικά των ...μογγόλων, και πολλούς «εθνικιστές» που είναι πραγματικοί πατριώτες με ανοιχτό πνεύμα, χωρίς αιματολογικά στερεότυπα και σύνδρομα ιστορικής ή εθνικής μειονεξίας.

Αυτή τη στιγμή η μισή ελληνική ύπαιθρος είναι χέρσα. Οι Έλληνες ενώ γκρινιάζουν, αγανακτούν και καταγγέλλουν την οικονομική δυσπραγία, αρνούνται να τη δουλέψουν. Ας τη μοιράσει λοιπόν το κράτος σε όσους μετανάστες, κατά προτίμησαν από χώρες της βαλκανικής, επιθυμούν να την καλλιεργήσουν.

Έναντι ενός ελάχιστου αντιτίμου από την εκμετάλλευσή της να την παραχωρήσει για 30, 50 χρόνια ή και για πάντα, υπό την προϋπόθεση την μόνιμης εγκατάστασης και της εγγραφής τους στα ελληνικά μητρώα ασφάλισης και φορολόγησης τους. Στόχος να μείνουν εδώ, να εργαστούν, να προκόψουν, να παντρευτούν και μέσω των τέκνων που θα αποκτήσουν να αναζωογονήσουν με νέο πληθυσμό τη φθίνουσα Ελλάδα.

Ας αφήσει τους Έλληνες να φλυαρούν στα καφενεία, να κάνουν ζάπινγκ στον Παπαδάκη και τον Αυτιά, να τσακώνονται για τα κόμματα και τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή, να ομνύουν στην εξυπνάδα της φυλής και την καθαρότητα της ράτσας καταγγέλλοντας τους ξένους που μας παίρνουν τις δουλειές και αναπνέουν τον αέρα μας. Και μετά από τόση ...κούραση και δεδομένης της οικονομικής κρίσης και της επελαύνουσας ανεργίας που καιρός για παραγωγή και αναπαραγωγή!

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Uncle .K 17:51 10/03/2013

    Φίλε φελνίκο,
    Ευτυχώς πού τόυς τά είπες εσύ, ήθελα νά γράψω χθές ότι τούς έχουμε τούς μέλλοντες Ελληνεσ πολίτες καί τόυς διώχνουμε, ότι τουλάχιστον στά παιδιά νά δίνεται υποικοότης
    κάι μόνιμη άδεια παραμονής στούς γονείς μέ άδεια εργασίας · ´αστο ρέ Θείο σκέφτηκα μή το πείς καί θα σέ πούν Γερμανόφιλο, προδότη τού Έθνους σάν τότε, πού πηγες να δείς τήν Αγία Σοφιά. Τούς τάπες εσύ σήμερα μέ τήν κατάλληλη Δόση βρυσίδι στά ανεπανόρθωτα
    Φασιστώμουτρα, πού θά τό καταλάβουν σέ λίγα χρόνια όταν σέ κάθε τάξη τού δημοτικού
    Θά υπάρχουν 10-15 παιδιά ξένα πού δέν θά μιλούν καλά Ελληνικά λαί δέν θά μπορεί ό δάσκαλος νά προχρήσει όπως θέλει. Τότε θά σκεφτούν η πολιτική τής γκετοποίησης καί τών στρατοπέδων ήταν λάθος. Εφ’ όσον όμως είναι γαιδούργια είναι δυνατόν, νά μή κάνουν τό ίδιο Λάθος πού έκανε κί ό μεγάλος αδελφός; Γιατί καί εκεί έιναι μαλ@κες χειρότεροι από δω, και όταν βγαίνει ο σπείρων γιά νά σπείρει τόν σπόρον ό μισός πέφτει στήν πίσω πλευρά του χωραφιού καί ό υπόλοιπος στ´ο ανοιχτό πηγάδι κάι όσος περισσέψει
    Άν περισσέψει πέφτει σέ αγωνο χωράφι , τί περιμένεις νά θερήσει.

  2. kostas 12:10 10/03/2013

    Επιτέλους κάποιος που λέει τα αυτονόητα.

  3. Houlio 14:47 09/03/2013

    Μπράβο !!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.