ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αστέρας και ΠΑΟΚ

Βγαίνει ο πρώτος φιναλίστ

Οι δύο ομάδες αναμετρούνται απόψε στις 20:00 στη ρεβάνς της Τρίπολης με στόχο το εισιτήριο για τον τελικό Κυπέλλου της 11ης Μαΐου.

Βγαίνει ο πρώτος φιναλίστ

Το 2-1 του πρώτου αγώνα στην Τούμπα άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς. Ο Δικέφαλος του Βορρά λυτρώθηκε στις καθυστερήσεις με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και πλέον ο Αστέρας Τρίπολης κυνηγά απόψε στη ρεβάνς (20:00) ένα γκολ που θα τον στείλει για πρώτη φορά στην ιστορία του σε τελικό.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιώργος Δώνης ψάχνει την τρίτη σερί πρόκριση σε τελικό (οι προηγούμενες δύο ήταν με τον Ατρόμητο), αλλά και τη δεύτερη κατάκτηση, μετά από αυτή του 2007 όταν σήκωσε την κούπα σαν προπονητής της Λάρισας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός αποστολής Αστέρα Τρίπολης έμειναν οι τραυματίες Φούλοπ και Φορμίκα. Ο Περόνε είναι έτοιμος και πιθανότατα θα ξεκινήσει στη βασική ενδεκάδα. Αναλυτικά η αποστολή: Μπαντής, Γεωργακόπουλος, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Κοντοές, Σανκαρέ, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Αλβάρεζ, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Σέτι, Ναβάρο, Κάφα, Ντε Μπλάσις, Ράγιος, Ουρτάδο, Μπακασέτας, Καλαντζής, Περόνε και Λένσε.

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Πέλκας είναι η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στην αποστολή του Δικεφάλου για Τρίπολη, καθώς το πρωί της Παρασκευής (26/04) αντικατέστησε τον τραυματία Δημήτρη Κωνσταντινίδη. Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Γλύκος, Γιακουμής, Αποστολόπουλος, Έτο, Λίνο, Πέλκας, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Κουμαλό, Ιντζίδης, Κάτσε, Ολίσε, Φωτάκης, Λάζαρ, Κίτσιου, Καμαρά, Λόρενς, Ρομπέρ, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.