ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διεκδικούν 600 εκατομμύρια ευρώ

Συνάντηση αντιπροσωπειών ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για την απασχόληση

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της ΔΗΜΑΡ, στα γραφεία του κόμματος στην Αγίου Κωνσταντίνου, είχαν λίγο νωρίτερα σήμερα οι κ.κ.Φίλιππος Σαχινίδης, Πάρις Κουκουλόπουλος, Γιώργος Κουτρουμάνης και Χρήστος Πρωτόπαπας από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ

Συνάντηση αντιπροσωπειών ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ για την απασχόληση

Στόχος της συνάντησης ήταν να ενημερώσουν τους επιτελείς του Φώτη Κουβέλη για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ γύρω από την καταπολέμηση της ανεργίας και την τόνωση της απασχόλησης και η παράδοση ολόκληρης της πρότασης του κόμματος για το θέμα. Νωρίτερα, τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχαν επισκεφθεί για τον ίδιο λόγο τον υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν από την πλευρά της ΔΗΜΑΡ οι κ.κ. Χατζησωκράτης, Ιωαννίδης και Παπαθανασίου και σύμφωνα με πληροφορίες συμφώνησαν στην πρόταση του ΠΑΣΟΚ για διπλασιασμό των κονδυλίων που προβλέπονται (300 εκατομμύρια ευρώ) από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο για τα προγράμματα απασχόλησης. Το αίτημα αυτό, για 600 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται μάλιστα να τεθεί και αύριο το απόγευμα στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μέγαρο Μαξίμου.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.