ΠΕΡΙΕΡΓΑ

Γνωρίστε την Τάμι

Η πιο γλυκιά μυρμηγκοφάγος του κόσμου που κατέκτησε το Λονδίνο

Η Τάμι, ένας θηλυκός μυρμηγκοφάγος, είναι η σταρ του Ζωολογικού Κήπου του Λονδίνου η οποία από εδώ και στο εξής θα κυκλοφορεί και έξω από το κλουβί, κοντά στους επισκέπτες.

 

Η πιο γλυκιά μυρμηγκοφάγος του κόσμου που κατέκτησε το Λονδίνο

Η 12χρονη Τάμι είναι ένα είδος μυρμηγκοφάγου που ανεβαίνει και σε δέντρα, ένα ταμάντουα και ζει μέσα στο κλουβί της στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου. Όμως όσοι τυχεροί επισκεφθούν μέσα στο καλοκαίρι τον κήπο, κάθε Παρασκευή βράδυ, για τους μήνες Ιούνιο κι Ιούλιο, η Τάμι θα περπατάει... δίπλα τους!

«Θα την κατευθύνω διακριτικά μέσα στο χώρο, την ώρα που περνάει δίπλα από τους βραδινούς μας επισκέπτες», σημειώνει η εκπαιδευτής της, Καρολάιν Ουέστλεικ, προσθέτοντας πως «οι μυρμηγκοφάγοι ταμάντουα είναι πολύ δραστήριοι κατά τις πρωινές ώρες, όμως κατά τις πρώτες βραδινές ώρες οι αντοχές τους πέφτουν κι είναι ήρεμοι, οπότε οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν την Τάμι, πιθανώς και να σκαρφαλώνει σε δέντρα».

Ωστόσο οι υπεύθυνοι του Κήπου, δήλωσαν πως απαγορεύουν την είσοδο σε μικρά παιδιά, για τις ώρες που η Τάμι θα είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.