ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γ.Καμίνης κατηγορεί την κυβέρνηση για προχειρότητα

«Η έλλειψη της Δημοτικής Αστυνομίας θα δημιουργήσει προβλήματα»

Για απρονοησία και προχειρότητα κατηγόρησε την κυβέρνηση ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης σχετικά με το θέμα της δημοτικής αστυνομίας, υποστηρίζοντας παράλληλα πως η έλλειψή της θα δημιουργήσει κενό ευταξίας στην πρωτεύουσα.

«Η έλλειψη της Δημοτικής  Αστυνομίας θα δημιουργήσει προβλήματα»

«Η πόλη κινδυνεύει να βυθιστεί σε μία κρίση, είτε αφορά τα σκουπίδια, είτε αφορά την ελεγχόμενη στάθμευση, είτε αφορά τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Η νέα πραγματικότητα με τη δημοτική αστυνομία δημιουργεί ένα κενό ευταξίας στην πόλη», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κατά την παρουσίαση απόψε στο Δημαρχιακό Μέγαρο, της διαδικτυακής πλατφόρμας «Συν Αθηνά», εξέφρασε τη συμπαράστασή τους στους δημοτικούς αστυνομικούς, λέγοντας πως «οι άνθρωποι είναι απογοητευμένοι, γνωρίζουν ότι σε τρεις μήνες δεν θα είναι στο δήμο, οπότε έχουν χάσει κάθε κέφι για δουλειά».

Αναφερόμενος και στην πρόσφατη επίθεση, που δέχθηκε, παρατήρησε πως «είμαστε υποχρεωμένοι και πάλι εδώ στο δήμο της Αθήνας, να παλεύουμε ανάμεσα σε δύο συμπληγάδες, από τη μία πλευρά ο λαϊκισμός, η βία, και ο τραμπουκισμός και από την άλλη πλευρά μια κυβερνητική απρονοησία, μια κυβερνητική προχειρότητα, μια έλλειψη μεθόδου και προγράμματος».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.