ΕΛΛΑΔΑ

Θα πληρώνουμε 25 ευρώ αντί 5 που ισχύει σήμερα

500% αύξηση στο εισιτήριο σε δημόσια νοσοκομεία!

Με νέα οικονομική επιβάρυνση-σοκ απειλούνται οι πολίτες που προσφεύγουν στα δημόσια νοσοκομεία για περίθαλψη.

500% αύξηση στο εισιτήριο σε δημόσια νοσοκομεία!

Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με την εξωφρενική δήλωσή του άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αυξηθεί το εισιτήριο στα δημόσια νοσοκομεία από 5 σε 25 ευρώ την επόμενη χρονιά, στην περίπτωση κατά την οποία δεν επιτευχθούν οι οικονομικοί στόχοι.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Γεωργιάδης επανέλαβε τον ισχυρισμό του πως δεν πρόκειται να απολυθεί κανείς στην Υγεία, πέραν των επίορκων.
Ήδη 50 γιατροί τέθηκαν σε αυτοδίκαιη αργία με απόφαση του και έπονται και άλλοι. «Η εποχή του πάρτι τελείωσε» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η κινητικότητα θα πραγματοποιηθεί σε δύο φάσεις: η πρώτη που ολοκληρώνεται στα μέσα Σεπτεμβρίου και η δεύτερη που θα διαρκέσει τρεις με τέσσερις μήνες και σε αυτή θα μετακινηθούν 500 από το υπουργείο Παιδείας με πτυχίο ιατρικής στο Υγείας.

Ο υπουργός αναφέρθηκε στον ΕΟΠΥΥ, λέγοντας πως μέχρι τέλος του μήνα θα έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα, προκειμένου, όπως είπε, ο οργανισμός να μην καταρρεύσει.

Επισημαίνεται, ότι η κατάσταση στην Υγεία με την ένταξη υγιών ταμείων στον ΕΟΠΥΥ έχει προκαλέσει τεράστιες επιβαρύνσεις σε εκατοντάδες χιλιάδες ασφαλισμένους.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: 500% αύξηση στο εισιτήριο σε δημόσια νοσοκομεία! - Inside News! - Inside News! 13/08/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> Πηγή: Matrix24.GR | Αποκλειστικές ειδήσεις, παραπολιτικά. […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.