ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση στο Πόρτο Χέλι

Στην Αθήνα η τραυματίας από τη σύγκρουση με το θαλάσσιο ταξί

Η γυναίκα υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο ισχίο και μεταφέρεται στην Αθήνα προκειμένου να χειρουργηθεί. O 6χρονος γιος της μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο του Ναυπλίου.

Στην Αθήνα η τραυματίας από τη σύγκρουση με το θαλάσσιο ταξί

Η πενταμελής οικογένεια, δύο ενήλικες και τρία παιδιά, που επέβαιναν σε βοηθητική λέμβο θαλαμηγού, τραυματίστηκαν από τη σύγκρουση με θαλάσσιο ταξί που σημειώθηκε χθες βράδυ στη θαλάσσια περιοχή Χηνίτσας στο Πόρτο Χέλι.

Δύο από τους τραυματίες, η γυναίκα και το ένα παιδί είναι σε σοβαρότερη κατάσταση. Η 42χρονη μητέρα μεταφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες στην Αθήνα για να χειρουργηθεί, καθώς υπέστη συντριπτικό κάταγμα στο ισχίο. Τραυματίστηκαν επίσης και τέσσερα ακόμη άτομα της οικογένειάς της, εκ των οποίων τρία παιδιά. Και οι πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο κέντρο υγείας του Κρανιδίου για τις πρώτες βοήθειες. Η μητέρα ωστόσο θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας για να χειρουργηθεί, ενώ ο 6χρονος γιος της μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο του Ναυπλίου.

Το Sea Dream, όπως λέγεται το θαλάσσιο ταξί από το Πόρτο Χέλι, συγκρούστηκε το βράδυ με τη βοηθητική λέμβο το βράδυ με αποτέλεσμα τον τραυματισμό των πέντε ατόμων.

Προανάκριση διενεργεί το λιμεναρχείο Πόρτο Χελίου.

Στο θαλάσσιο ταξί επέβαιναν ο χειριστής και 6 επιβάτες αλλά δεν τραυματίστηκε κανείς.

 

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Στην Αθήνα η τραυματίας από τη σύγκρουση με το θαλάσσιο ταξί - Inside News! - Inside News! 19/08/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> Πηγή: Matrix24.GR | Αποκλειστικές ειδήσεις, παραπολιτικά. […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.