ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στην 29η θέση η Αστροπεκάκη

Στην 29η θέση η Αστροπεκάκη

Τον τίτλο που κατέκτησε  πριν από δύο χρόνια στο Νταεγού κατάφερε να υπερασπιστεί η Εντνα Κιπλάγκατ στο μαραθώνιο. Η αθλήτρια από την Κένυα κέρδισε το πρώτο χρυσό της διοργάνωσης, καθώς διένυσε την απόσταση σε 2ώρες 25.44 σε μια κούρσα, όπου η τακτική έπαιξε το ρόλο της.

Η Κιπλάγκατ για 40 χιλιόμετρα καθόταν πίσω από την Ιταλίδα Βερόνικα Στραβέο και περίπου δυο χιλιόμετρα πριν το τέλος αποφάσισε να αλλάξει το ρυθμό της και να περάσει  μπροστά, Η Ιταλίδα δεν είχε πια άλλες δυνάμεις και απλώς είδε την αντίπαλο της να τερματίζει πρώτη και εκείνη να ακολουθεί με 2 ώρες 25.58. Η υψηλή θερμοκρασία επηρέασε τις μετέχουσες, κάτι που φάνηκε στις επιδόσεις που σημειώθηκαν. Χαρακτηριστικό ότι η 20άδα έκλεισε σε επιδόσεις στα 2.41.09.

Πολύ καλή παρουσία πραγματοποίησε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια Πόπη Αστροπεκάκη. Η 32χρονη, στην πρώτη της συμμετοχή σε μεγάλη διοργάνωση, κατέλαβε την 29η θέση με 2 ώρες 47.12. Η αθλήτρια μας καθώς περνούσαν τα χιλιόμετρα ανέβαζε το ρυθμό της και παράλληλα κέρδιζε θέσεις στην κατάταξη. Η εμφάνιση της αφήνει υποσχέσεις για το μέλλον, δεδομένο του ότι η εμπειρία της στο αγώνισμα είναι μικρή.

Στην γραμμή της εκκίνησης κάθισαν συνολικά 72 αθλήτριες κι από αυτές τερμάτισαν 46!

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Pingback: Στην 29η θέση η Αστροπεκάκη - Inside News! - Inside News! 10/08/2013

    […] Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο >> Πηγή: Matrix24.GR | Αποκλειστικές ειδήσεις, παραπολιτικά. […]

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.