AUTO - MOTO

Η εντελώς νέα εξωτερική εμφάνιση

Νέο Nissan Micra: Αλλαγές και αναβαθμίσεις

Δίνει τη δυνατότητα στον ιδιοκτήτη να το διαμορφώσει με το δικό του, προσωπικό στυλ, επιλέγοντας τα αξεσουάρ και τις λεπτομέρειες που του ταιριάζουν απόλυτα.

Στην Έκθεση της Φρανκφούρτης, παρουσιάζεται το νέο Nissan MICRA, το οποίο αναμένεται σύντομα και στην Ελληνική αγορά. Σηματοδοτεί την αναμενόμενη επιτυχία του στα αυτοκίνητα πόλης, όπου η εντελώς νέα εξωτερική εμφάνισή του, συμπληρώνεται από μια εξίσου ουσιώδη ανανέωση του εσωτερικού του. Διαθέτει ένα εντελώς καινούργιο εμπρός μέρος μιας και -εκτός από τη μάσκα που πλέον είναι σαφώς πιο χαρακτηριστική και σύμφωνη με τις πιο πρόσφατες επιλογές της Nissan- καινούργια είναι και το καπό, τα φτερά, οι προφυλακτήρες και φυσικά τα φωτιστικά σώματα. Αντίστοιχα πίσω, εκτός από τα νέα φωτιστικά με LED, έχει αλλάξει και ο προφυλακτήρας.

Η παρουσία νέων τεχνολογιών, νέας κεντρικής κονσόλας, νέων εσωτερικών επενδύσεων, καθώς και οι θύρες audio USB και Aux-in, αποτελούν μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά του. Ανάλογα με την έκδοση του μοντέλου, τώρα υπάρχει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα πληροφόρησης και επικοινωνίας με ένα νέο ηχοσύστημα και με μια μεγαλύτερη οθόνη αφής, που ενσωματώνει το τελευταίας τεχνολογίας σύστημα πλοήγησης NissanConnect.

Στο εξωτερικό του νέου MICRA, οι προσθήκες περιλαμβάνουν δύο νέα χρώματα, το Pacific Blue και το Sage Platinum, καθώς και μια σειρά από νέου σχεδιασμού ζάντες αλουμινίου 16 και 15 ιντσών, αντίστοιχα. Ακόμη, το νέο MICRA, δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες του να το διαμορφώσουν με το δικό τους, προσωπικό στυλ, επιλέγοντας εκείνα τα αξεσουάρ και τις λεπτομέρειες που τους ταιριάζουν απόλυτα.

Όσον αφορά στα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και κάτω από το καπό συνεχίζει ο εξαιρετικός σε κατανάλωση τρικύλινδρος των 1.200 cc με τους 80 PS.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.