LIFESTYLE

Τα ζώδια σε αστροπεριπέτειες

Η Αφροδίτη στον φιλόδοξο Αιγόκερω

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Τελικά, για ποιον συνωμοτούν τα άστρα; Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Η Αφροδίτη στον φιλόδοξο Αιγόκερω

Κριός

Η εβδομάδα που ακολουθεί την έκλειψη της 3/11 δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, Κριέ μου. Η καριέρα σου έρχεται στο προσκήνιο, αλλά το ίδιο έρχονται και άνθρωποι με επιρροή και, κυρίως, διάθεση να σε βοηθήσουν να διακριθείς. Ο …έρωτας μπορεί να έχει το κύρος της εξουσίας, και το κοινωνικό και οικονομικό στάτους του άλλου έχει μεγάλη σημασία. Ίσως έχει έρθει η ώρα να λύσεις κάποια κοινά οικονομικά θέματα με τρίτους, επίσης – και θέλει μεγάλη προσοχή να μη ζημιωθείς.

Ταύρος

Τι μπορεί να απαλύνει το μαύρο σύννεφο που μοιάζει να έχει εγκατασταθεί για τα καλά στη συντροφική/συζυγική σου ζωή, Ταύρε; Τι μπορείς να κάνεις όταν όλα μοιάζουν άχαρα, αυστηρά, περιορισμένα και …χμ, λίγα; Την απάντηση μπορεί να στη δώσει ένα ωραίο ταξίδι για δύο. Φεύγοντας από την καθημερινότητα που σε πνίγει, έστω και για ένα διήμερο, μπορείς να ανασάνεις και να δεις τη σχέση σου με τον άλλο με διαφορετική διάθεση. Πρόσεχε όμως: σχεδίασέ τα όλα, αλλά το ίδιο το ταξίδι κάνε το από την άλλη βδομάδα, που ο Ερμής θα είναι σε ορθή πορεία πάλι!

Δίδυμοι

Η τελευταία εβδομάδα που θα είναι ανάδρομος ο κυβερνήτης σου, ο Ερμής, προβλέπεται πολύ τρεξιματική, Διδυμάκι! Έστω και …ανάδρομα όμως, τα άστρα ευνοούν πολύ θέματα κληρονομιών, οικονομικών δοσοληψιών με το Δημόσιο, τις τράπεζες ή τρίτους γενικά, καθώς επίσης και τα κοινά σου οικονομικά με το σύντροφο. Οι στενές σχέσεις γίνονται με ένα πιο…συμφεροντολογικό γνώμονα, και πρόσεξε μήπως αυτό δε σου βγει σε καλό! Όσο κι αν πιέζεσαι από τη δουλειά, τη ρουτίνα και την καθημερινότητα, τα …λεφτά αισθήματα δεν είναι η απάντηση.

Καρκίνος

Είναι πολύ πιθανόν τα απόνερα της έκλειψης Ηλίου στις 3/11 και η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω που την ακολουθεί κατά πόδας να φέρει για πολλούς από εσάς την επισημοποίηση μιας σχέσης – με τις καλύτερες ευχές μας, Καβουράκια! Για τους ελεύθερους του ζωδίου, ο έρωτας είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση που δε σηκώνει βλακειούλες, πείσματα και τσαλιμάκια. Όσο πιο σοβαρά και υπεύθυνα αντιμετωπίσεις το θέμα, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες για μία σχέση ζωής, με ένα σύντροφο που θα πληροί επιτέλους τις σωστές προδιαγραφές!

Λέων

Θέματα σπιτιού, πατρικής και όχι μόνο οικογένειας και ιδιωτικότητας συνεχίζουν να σε απασχολούν, Λέοντα. Οι υποθέσεις που σχετίζονται με τα ανωτέρω μοιάζουν να σου σκιάζουν τη χαρά της ζωής και να μη σε αφήνουν να πάρεις ανάσα. Όμως, τόσο επαγγελματικά όσο και ως καθημερινότητα και ρουτίνα, οι πρώτες αχτίδες φωτός αρχίζουν να διαφαίνονται. Επίσης, ίσως αρχίζεις να βλέπεις αναγνώριση του έργου σου καθώς και κάποια πρώτα έσοδα, των οποίων έπονται και άλλα. Καιρός δεν ήταν;

Παρθένος

Όπως και τους Διδύμους, έτσι και σένα ενδέχεται να σε ταλαιπωρήσει λίγο η τελευταία ανάδρομη εβδομάδα του Ερμή, που είναι ο ζωδιακός σου κυβερνήτης – όμως, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω και στον 5ο, πολύ ερωτικό ηλιακό σου οίκο, οι υποψήφιοι σύντροφοι είναι πολλοί και αξιόλογοι. Αυτό από μόνο του θα πρέπει να είναι αρκετό να σου φτιάξει τη διάθεση! Επίσης, ευνοούνται πολύ θέματα παιδιών, μάθησης και δημιουργικότητας – ό,τι επιμορφωτικό ξεκινά τώρα θα είναι ίσως δύσκολο, αλλά θα αποδώσει μακροχρόνια καρπούς!

Ζυγός

Η οικογένειά σου είναι εδώ, σου συμπαρίσταται και σε ξελασπώνει σε μία εβδομάδα που τα οικονομικά σου είναι στενότερα κι από Βικτωριανό κορσέ. Ωστόσο, η παρουσία του αυστηρού Κρόνου στον τομέα που μιλά για τα χρήματα δε σημαίνει μόνο δυσκολία – είναι μία σημαντικότατη πλανητική υπενθύμιση πως αυτός είναι ένας τομέας στον οποίο χρειάζεται να βάλεις μυαλό και να δομήσεις μία νέα πραγματικότητα εκ θεμελίων. Ναι, η οικογένειά σου σε λατρεύει αλλά δε μπορεί να σώζει πάντα την κατάσταση.

Σκορπιός

Εφ’ όσον επιβίωσες της έκλειψης της 3/11 και μας διαβάζεις κιόλας, μπράβο σου Σκορπιέ! Αλλά αυτό είναι το βασικό σου χαρακτηριστικό: η επιβίωση. Η ετήσια σύνοδος Ήλιου – Κρόνου που συντελείται στο ζώδιό σου αμέσως μετά την έκλειψη καθώς και η είσοδος της Αφροδίτης στον Αιγόκερω σηματοδοτούν την αρχή μίας εποχής όπου θέτεις νέα θεμέλια και συστήνεις στον κόσμο το νέο εαυτό που αναδύθηκε μέσα από τις στάχτες. Καλά θα κάνουν να ανησυχούν όσοι σε προσέβαλαν, πρόδωσαν ή πλήγωσαν το τελευταίο διάστημα!

Τοξότης

Η μεγάλη, γενναιόδωρη ανάσα στα οικονομικά σου είναι ένα πρώτο δώρο της Αφροδίτης στον Αιγόκερω, Τοξότη – όμως, η βαθιά ανησυχία και μελαγχολία δε λέει να σε αφήσει ακόμα. Δώσε μερικές μέρες στις καταστάσεις να σε εκπλήξουν ευχάριστα, και πρόσεχε: μη μεταφράσεις (και) αυτή τη φορά την Αφροδίσια οικονομική εύνοια ως τζόγο, ή απερίσκεπτες επενδύσεις και θαλασσοδάνεια δεξιά – αριστερά, διότι τι να σου κάνει μετά και μία Αφροδίτη μόνη της! Πώς να σώσει την κατάσταση;

Αιγόκερως

Ο κυβερνήτης σου, Κρόνος, λάμπει σε μία ετήσια σύνοδο με το σκοτεινό Ήλιο του Σκορπιού, φέρνοντας τα βαθύτερα θέλω σου στην επιφάνεια. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, πάντα γενναιόδωρη, φροντίζει να πραγματοποιηθούν. Η σκληρή δουλειά που έχεις ρίξει τόσο καιρό στην επαγγελματική αρένα, και τα δάκρυα που έχεις ρίξει κατά μόνας για τα ερωτικά σου, μοιάζουν να ανταμοίβονται. Προσπάθησε να είσαι λιγότερο αυστηρός με το έτερό σου ήμισυ ή τους φίλους σου, ιδίως όταν σου επισημαίνουν λάθη και ελλείψεις σου.

Υδροχόος

Τα κέφια σου φτιάχνουν σταδιακά , Υδροχόε, κι αυτό είναι ένα πολύ καλό καύσιμο για να αντιμετωπίσεις τις καθυστερήσεις, τα στριμώγματα και τις αναβολές στον επαγγελματικό και κοινωνικό στίβο. Αν έχεις ένα όνειρο, ένα όραμα, μία επαγγελματική ιδέα, θα χρειαστεί όλη σου η αισιοδοξία, καθώς και πολύ πεποίθηση και σκληρή δουλειά για να υλοποιηθεί. Θυμήσου επίσης πως τα οικονομικά αποτελέσματα δεν θα φανούν σε μία μέρα, αλλά θα φανούν – κι όσο πιο μακρόπνοα σκέφτεσαι και επενδύεις, τόσο πιο θεαματικά θα είναι τα όποια κέρδη.

Ιχθείς

Μετακινήσεις, ταξίδια αλλά και προσπάθειες για περαιτέρω επιμόρφωση και εξέλιξη ίσως «κολλάνε», ή μοιάζουν αδύνατα/αδιανόητα για την ώρα. Αυτό δε σημαίνει πως δε θα γίνουν ποτέ, ή ότι πρέπει να αποθαρρύνεσαι, Ψάρι! Ήδη από την ερχόμενη εβδομάδα που ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα αρχίσουν πάλι καταστάσεις να κινούνται. Οι φίλοι σου είναι πολύ υποστηρικτικοί και θα δεις ότι ακολουθώντας τις συμβουλές σου θα έχεις σύντομα οφέλη. Το ίδιο ισχύει για τις συμβουλές τους ως προς τα ερωτικά σου!

………………………………………………………………………………

Αστρολόγος Ελισάβετ Σπυρίδη

Γεννήθηκα στην Αθήνα, στον αστερισμό του Σκορπιού, κάνοντας τους γονείς μου να χάσουν την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Μεγάλωσα στα αεροπλάνα της ΤWA μεταξύ Ελλάδας και Η.Π.Α., καθώς και ανάμεσα σε άπειρα βιβλία θρησκειολογίας, λογοτεχνίας και πολιτικής. Σπούδασα μετάφραση, διερμηνεία και γλωσσολογία, λατρεύω να ταξιδεύω, να μαγειρεύω και να μαθαίνω ξένες γλώσσες. Έχω έχει βρει τον Υδροχόο μου, και στο χρόνο που μου αφήνει ελεύθερο ο έρωτάς μου για την 6 μηνών κόρη μου προσπαθώ να κοιτάζω ψηλά, στις τροχιές τον άστρων (σ.τ.Μ. : I need my space)»

Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μου:

[email protected]

https://www.facebook.com/Airdance

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.