Neo

Ο Σκουρλέτης υποψιάζεται «στημένες» δημοσκοπήσεις

Ο Neo και το matrix24.gr σας έχουν ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό για την υποψία που επικρατεί στην Κουμουνδούρου αναφορικά με τις δημοσκοπήσεις.

Ο Σκουρλέτης υποψιάζεται «στημένες» δημοσκοπήσεις

Σε πολλά στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά και στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πολύ περίεργο το γεγονός ότι, αν και η κυβέρνηση τραβά... τα μύρια όσα με τους δανειστές, οι σφυγμομετρήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας συνεχίζουν να δείχνουν μάχη στήθος με στήθος για τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες, τις υπόνοιες αυτές περί «στημένων» δημοσκοπήσεων, εξέφρασε και επισήμως ο εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου, Πάνος Σκουρλέτης.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real, ο πορτ παρόλ του ΣΥΡΙΖΑ διαπίστωσε ότι οι μετρήσεις «αδυνατούν να αποτυπώσουν την πραγματικότητα μια και ο κόσμος τις έχει απαξιώσει και δεν απαντά σ΄ αυτές τις δημοσκοπήσεις» και μετά... προχώρησε τη σκέψη του: «Και τολμώ μάλιστα να πω ότι και κάποιες απ΄ αυτές ίσως να είναι εξαρτημένες, να έχουν άλλου είδους εξαρτήσεις και να δυσκολεύονται να κάνουν καλά τη δουλειά τους…», τόνισε, εκτιμώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι καθαρά πρώτο κόμμα.

«Δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι δεύτερο κόμμα. Είναι αισθητά πρώτο κόμμα και θα έλεγα και με διαφορά που συνεχώς αυξάνεται», επισήμανε χαρακτηριστικά, απηχώντας πλήρως τις απόψεις της ηγεσίας του κόμματος.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. papasmiris 18:25 02/11/2013

    Ετσι είναι,αν έτσι νομίζετε.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.