ΕΛΛΑΔΑ

Κινητοποίηση της ΕΚΠΟΙΖΩ

Πάνω από 26.000 υπογραφές κατά των πλειστηριασμών

Περισσότερες από 26.000 υπογραφές κατά των πλειστηριασμών,  έχει συγκεντρώσει πανελλαδικά, η Ένωση Καταναλωτών Ποιότητα Ζωής – ΕΚΠΟΙΖΩ.

Πάνω από 26.000 υπογραφές κατά των πλειστηριασμών

Η συγκέντρωση υπογραφών γίνεται ηλεκτρονικά, μέσω SMS και χειρόγραφα. «Ένα νέο κίνημα γεννιέται από κάθε γωνιά της Ελλάδας, με φωνή που μέρα με τη μέρα δυναμώνει και εναντιώνεται στη σχεδιαζόμενη απελευθέρωση των πλειστηριασμών», τονίζει η ΕΚΠΟΙΖΩ.

Σύμφωνα με την Ένωση,  οι συγκεντρώσεις της οργάνωσης στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, που στόχο είχαν την ενημέρωση των πολιτών  για την καμπάνια «ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ», αλλά και τη διανομή  ενημερωτικού υλικού και τη συγκέντρωση υπογραφών,  σημείωσαν επιτυχία.

Παράλληλα, συγκεντρώσεις πραγματοποιήθηκαν από τις υπόλοιπες ενώσεις καταναλωτών-μελών της Π.ΟΜ.Ε.Κ. «Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» σε άλλες εννέα πόλεις της Ελλάδας, επίσης με παρόμοια επιτυχία.
Εθελοντές και μέλη της ΕΚΠΟΙΖΩ στο Σύνταγμα, συγκέντρωσαν 930 υπογραφές, ενώ από το πρωί της Τετάρτης στον ιστότοπο ηλεκτρονικών υπογραφών μέχρι το βράδυ οι υπογραφές είχαν αυξηθεί κατά 6.000.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.