ΕΛΛΑΔΑ

Σε Κερατσίνι και Ναύπακτο

Συλλήψεις για παράνομο τζόγο

Τυχερά παιχνίδια διεξάγονταν παράνομα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο Κερατσίνι, το οποίο εντοπίστηκε από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Συλλήψεις για παράνομο τζόγο

Για την υπόθεση συνελήφθη η 44χρονη υπεύθυνη του καταστήματος και 36χρονος παίκτης, υπήκοος Βουλγαρίας, καθώς και ένας 47χρονος θαμώνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση. Ο 50χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε όταν έγινε ο έλεγχος και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι ηλεκτρονικοί υπολογιστές και το χρηματικό ποσό των 360 ευρώ. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Δώδεκα άτομα συνελήφθησαν στην Ναύπακτο

Σε έλεγχο που έκανε η Αστυνομία σε κατάστημα της Ναυπάκτου, συνελήφθησαν 12 άτομα, ηλικίας από 26 έως 69 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διεξαγωγή και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια.

Στους συλληφθέντες περιλαμβάνονται η 38χρονη ιδιοκτήτρια του καφενείου, ο 27χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ο 26χρονος κρουπιέρης, καθώς και ακόμα εννέα άτομα, που συμμετείχαν ως παίκτες στη διεξαγωγή παράνομου τυχερού παιχνιδιού.

Κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, περισσότερες από 950 μάρκες, μεγάλος αριθμός τραπουλόχαρτων, ζάρια και περίπου 350 ευρώ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.