ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Είχε δίκιο για το «λεφτά υπάρχουν»

Ο Δραγασάκης δικαιώνει τον Παπανδρέου (Video)

Για πρώτη φορά σε δημόσια τοποθέτηση του το κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης, δικαιώνει τον Γιώργο Παπανδρέου, για τη φράση του «λεφτά υπάρχουν».

Ο Δραγασάκης δικαιώνει τον Παπανδρέου (Video)

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ των βασικών διαμορφωτών του οικονομικού του προγράμματος, σε συνέντευξη του στο left.gr, αναφέρθηκε στο «λεφτά υπάρχουν» που είπε το 2009 ο Γιώργος Παπανδρέου –και για το οποίο δέχτηκε σκληρή κριτική- και σχολίασε:

«Αδικούμε λίγο τον Γιώργο Παπανδρέου. Είχε πει το «υπάρχουν λεφτά» με την έννοια πού πάνε τα λεφτά. Το 2008 η κυβέρνηση είχε να διαχειριστεί περίπου 60 δις ευρώ! 15 δις ευρώ από την αύξηση του ΑΕΠ, 3 -4 δις ευρώ από κοινοτικούς πόρους και άλλα 39 από δανεισμό. Άρα το ερώτημα ήταν πού πάνε τα λεφτά».

Η δήλωση αυτή του Γιάννη Δραγασάκη, προκάλεσε αίσθηση τόσο στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του ΠΑΣΟΚ και ερμηνεύεται ως άνοιγμα προς τους «παπανδρεϊκούς» του ΠΑΣΟΚ.

3 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. GiorgosAsk 22:18 04/12/2013

    ΕΑΝ ΑΠΟΜΩΝΟΣΗΣ ΜΙΑ ΦΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΒΑΣΑΝΟ ΤΗΣ ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΗΣ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!!!! ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ Ο ΔΡΑΓΑΣΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΥΣΚΟΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΖΟΦΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  2. papasmiris 20:17 04/12/2013

    Στα χρόνια της παντοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ,το καλύτερο επάγγελμα ήταν να είσαι Συνασπισμένος.Είχαν γεμίσει τα υπουργεία από συμβούλους Υπουργών που ήταν Συνασπισμένοι.Ενα άλλο επικερδές επάγγελμα,ήταν το να ασχολείσαι με Ευρωπαικά Προγράμματα.Αν θυμάμαι καλά,ένα τέτοιο γραφείο είχε και ο Δραγασάκης.Κι έτσι αναγορεύτηκε σε κορυφαίο οικονομολόγο.Ο Σταθάκης και ο Τσακαλώτος μάλιστα.Είναι καθηγητές οικονομολόγοι.Ο κορυφαίος πού είναι;Τώρα,γιατί λέει αυτά που λέει σήμερα στον LEFT.gr.Με ένα σμπάρο δυό τριγώνια.Και τους Παπανδρεικούς γλείφει και τη Κατσέλη που εμπνεύστηκε ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ικανοποιεί.Η ιστορία όμως μόνο σαν φάρσα επαναλαμβάνεται.

  3. Θ.Τ. 17:45 04/12/2013

    Καλωσύνη του Κου «συγκαταβατικού» .
    Και ο πάππας ζήτησε συγγνώμην γιά τον Γαλιλαίο ( μετά μερικούς αίώνες ) παραμένει όμως αντιδραστικός. Ετσι και ο Κος Δραγασάκης ( που γιά τον τσίριζα είναι η ΣΧΕΤΙΚΑ καλύτερη περίπτωση,

    ΤΟΝΙΖΩ η ΣΧΕΤΙΚΑ καλύτερη αλλά ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ,

    αν και δεν έχει το «ελαφρυντικό» της αμορφωσιάς ) . . .
    Μας είπε πολύ λίγα, πολύ αργά, όταν «δεν πάει άλλο»

    και «κρύβοντας» που ήταν λάθος το σκεπτικό του

    Οι τζίριζαίοι είναι χειρότεροι από – ω της φρίκης – κι από τον Σα(χλα)μαρά
    και – αν είναι δυνατόν – από τον Βενιζέλο . . .
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ» ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ .
    ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΛΙΓΟ-ΠΟΛΥ ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ
    ΚΑΙ όσοι κυβερνήσαμε, ΚΑΙ όσοι δεν κυβερνήσαμε, ΚΑΙ όσοι κυβερνηθήκαμε

    ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ

    ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΒΟΥΛΙΆΖΟΥΜΕ

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ . . .

    Μα είναι πράματα αυτά που είπε ο «προδότης» ?

    Θ.Τ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.