ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανακοίνωση του γραφείου τύπου

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Σαμαράς θα συντριβεί στις εκλογές»

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, επιτίθεται στον πρωθυπουργό για τα περί «χειροβομβίδων» και εκφράζει τη βεβαιότητα ότι η εκλογική συντριβή της ΝΔ  στις προσεχείς εκλογές είναι δεδομένη.

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Σαμαράς θα συντριβεί στις εκλογές»

Σε αυτή επισημαίνει ότι «την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός επιφυλάσσει «χειροβομβίδες» για τον ΣΥΡΙΖΑ και καλεί τους βουλευτές του να πάρουν τα «όπλα», είναι παραδομένος απέναντι στους δανειστές».

Ακόμη, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επισημαίνει πως «οι τελευταίες αξιώσεις της τρόικας σχετικά με την κάλυψη του χρηματοδοτικού και δημοσιονομικού κενού δεν αφήνουν περιθώρια παρανόησης για το ότι στην πραγματικότητα ένα μνημόνιο τελειώνει, αλλά ένα άλλο έρχεται, με τη σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης Σαμαρά, υπογραμμίζει η Κουμουνδούρου.

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί ακόμη τον πρωθυπουργό ότι «μπορεί μέσα στο πανικό του να συκοφαντεί, να μην διστάζει ακόμη και να εμπλέκει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας στους μικροκομματικούς του σχεδιασμούς, αλλά την συντριβή του στις επερχόμενες ευρωεκλογές δεν θα καταφέρει να την αποφύγει».

Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας θέλει την Ελλάδα εκτός ευρώ

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή το ταξίδι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Ολλανδία, εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και τον κάλεσε να αποκαλύψει τους συμμάχους του, σημειώνοντας πως αν δεν το κάνει, θα το κάνει η κυβέρνηση για να γνωρίζουν οι Έλληνες με ποιους ταυτίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιες είναι οι θέσεις που πρεσβεύουν.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε συγκεκριμένα ότι ο κ. Τσίπρας, αποκαλύπτοντας έναν-έναν τους περιθωριακούς συμμάχους του στην Ευρώπη, πηγαίνει στην Ολλανδία για εκδήλωση του ευρωσκεπτικιστικού μαοϊκού, Μαρξιστικού-Λενινιστικού σοσιαλιστικού κόμματος.

«Οι περιθωριακοί σύμμαχοι του κ. Τσίπρα είναι γνωστοί. Ανάμεσά τους ακόμα και τα κόμματα της αιματοβαμμένης κατεχόμενης Κύπρου. Αυτό, όμως, που δεν είναι γνωστό είναι ότι οι Ολλανδοί σύμμαχοι του κ. Τσίπρα καταψήφισαν στην ολλανδική Βουλή τη χρηματοδότηση της Ελλάδας, με χαρακτηριστικότερο επιχείρημα ότι “σε μια χώρα που είναι βυθισμένη στο χρέος δεν της δίνεις μια νέα πιστωτική κάρτα”», ανέφερε ο κ. Κεδίκογλου.

Επίσης αναρωτήθηκε πώς ονειρεύεται την Ελλάδα ο κ. Τσίπρας. «Εκτός Ευρώπης, απομονωμένη, με συμμάχους μόνον ακραίους και περιθωριακούς;» συμπλήρωσε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.