ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Νέα δρομολόγια

Φτιάχνει βάση στο Ελ.Βενιζέλος η Ryanair

Τη δημιουργία βάσης στο Αεροδρόμιο της Αθήνας ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρεία Ryanair. Θα σταθμεύσει δύο αεροσκάφη στο «Ελ. Βενιζέλος» τα οποία θα εκτελούν έξι δρομολόγια από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Χανιά, Πάφο, Λονδίνο και Μιλάνο.

Φτιάχνει βάση στο Ελ.Βενιζέλος η Ryanair

Μάλιστα, η αεροπορική εταιρεία ρίχνει στην αγορά εισιτήρια εσωτερικού ύψους 12 ευρώ έως τις 20 Ιανουαρίου.

Να σημειωθεί πως η εταιρεία στοχεύει να εξυπηρετήσει περίπου 1,2 εκατ. επιβάτες το έτος αλλά και να δημιουργήσει περί τις 1.200 θέσεις εργασίας στην Αθήνα.

Πρόκειται για την τρίτη βάση στην Ελλάδα, μετά από τα Χανιά και τη Θεσσαλονίκη, με πάνω από 150 πτήσεις εβδομαδιαίως.

Η Ryanair γιόρτασε τη νέα βάση στην Αθήνα με την προσφορά θέσεων σε έκπτωση με τιμές από 12 ευρώ για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Οι θέσεις αυτές θα είναι διαθέσιμες έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου. Οι έξι νέοι προορισμοί θα ισχύσουν από τον Απρίλιο ενώ οι κρατήσεις ξεκινούν από αύριο στην www.ryanair.com.

Παράλληλα, προστίθενται τρεις νέοι προορισμοί από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα, Πίζα και Βαρσοβία. Αναμένεται να εξυπηρετηθούν 1,6 εκατ. επισκέπτες ετησίως, ενώ θα δημιουργηθούν 1.600 θέσεις εργασίας στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία επενδύει περί τα 70 εκατ. δολάρια στη Θεσσαλονίκη.

Η Ryanair γιορτάζει τη νέα βάση στη Θεσσαλονίκη με την έκδοση 100,000 θέσεων σε έκπτωση, με τιμές που ξεκινούν από 12 ευρώ για τους μήνες Φεβρουάριο-Μάρτιο, οι οποίες θέσεις θα είναι διαθέσιμες έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου. Οι νέοι προορισμοί της Ryanair θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο και θα είναι διαθέσιμοι στην ιστοσελίδα www.ryanair.com από αύριο.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.