ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο

Αθώοι οι δέκα για τα επεισόδια στα διόδια της Πάχης

Αθώοι κρίθηκαν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας και οι δέκα κατηγορούμενοι που είχαν συλληφθεί την περασμένη Κυριακή κατάταξη η διάρκεια επεισοδίων στα διόδια της Πάχης Μεγάρων.

Αθώοι οι δέκα για τα επεισόδια στα διόδια της Πάχης

Την απαλλαγή όλων των κατηγορουμένων για παρακώλυση συγκοινωνιών, πλην ενός, είχε ζητήσει νωρίτερα στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας της έδρας. Στην εισήγησή του ανέφερε πως η διαδήλωση ήταν μια αυθόρμητη συμβολική ενέργεια του κόσμου για την οποία είχε ενημερωθεί η τροχαία τέσσερις ημέρες νωρίτερα. «Υπήρχε συνεννόηση του δημάρχου με τους επικεφαλής της αστυνομίας που βρίσκονταν στο σημείο», είπε χαρακτηριστικά.

Ο εισαγγελικός λειτουργός πρότεινε να κριθεί ένοχος μόνο ένας από τους δέκα κατηγορούμενος που αντιμετωπίζει τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της εξύβρισης και της απειλής.

Οι μάρτυρες που εξετάστηκαν, στην πλειοψηφία τους κάτοικοι της περιοχής, και δημοτικοί σύμβουλοι υποστήριξαν πως ήταν μία εκδήλωση διαμαρτυρίας από 10-20 φορείς του δήμου Μεγαρέων. «Ήμασταν γύρω στα 200 άτομα. Η αστυνομία είχε επιτρέψει την  κυκλοφορία αλλά δεν περνούσαν αυτοκίνητα. Παραμείναμε στο οδόστρωμα για περίπου 4 λεπτά. Τότε ήρθαν τα ΜΑΤ και δημιούργησαν έναν πανικό. Αφήσαμε ένα αυτοκίνητο με ένα άρρωστο παιδί να περάσει», ανέφερε μάρτυρας.

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.