ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Ανταλλαγή συντρόφων

Η νέα επικίνδυνη σεξουαλική μόδα μέσω...Facebook!

Το swinging ή αλλιώς η ανταλλαγή συντρόφων έφτασε πια και στην Ελλάδα με πολλούς Έλληνες να προσπαθούν να αναζωογονήσουν τις σχέσεις τους και τη σεξουαλική τους ζωή μέσω αυτής της σχετικά νέας μεθόδου με τους επιστήμονες όμως να προειδοποιούν για τις επικίνδυνες συνέπειες αυτού του φαινομένου.

Η νέα επικίνδυνη σεξουαλική μόδα μέσω...Facebook!

Φαίνεται ότι η νέα αυτή μόδα γίνεται πλέον ανεξέλεγκτη καθώς ανταλλαγές συντρόφων κανονίζονται ακόμη και μέσω Facebook κάτι που την καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη για την υγεία.

Σύμφωνα με έρευνες, ένας στους δέκα που αντάλλαξε ερωτικούς συντρόφους διαπιστώθηκε ότι είχε προσβληθεί από χλαμύδια και ένας στους είκοσι από γονόρροια. Γι' αυτό το λόγο οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε όλους όσοι έχουν δοκιμάσει την εν λόγω ερωτική «συνταγή».

Οι υποστηρικτές του swinging ισχυρίζονται ότι η εναλλαγή συντρόφων ενισχύει την ερωτική επιθυμία και τονώνει τη σεξουαλική σχέση του ζευγαριού. Προειδοποιούν, ωστόσο, ότι όποιο ζευγάρι αποφασίσει να δοκιμάσει το swinging θα πρέπει να έχει ή πολύ γερές βάσεις ή καθόλου βάσεις. Ο παράγοντας ζήλια δρα αποτρεπτικά ενώ μπορεί να προκαλέσει σοβαρά προβλήματα.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.