ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ανελέητη

Ρεάλ από άλλο πλανήτη

Σαρωτική η Ρεάλ Μαδρίτης διέλυσε 6-1 την Σάλκε στη Γερμανία και βρίσκεται από τώρα στα προημιτελικά του Champions League.

Ρεάλ από άλλο πλανήτη

Μια Ρεάλ να την πιεις στο ποτήρια έκανε χίλια κομμάτια τη Σάλκε στην έδρα της και με το απίστευτο 6-1 ουσιαστικά έκλεισε από τώρα θέση στην προημιτελική φάση του Champions League.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης οι Μπενζεμά, Μπέιλ και Κριστιάνο Ρονάλντο που σκόραραν από δύο γκολ, με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό να ανεβαίνει στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στην εφετινή διοργάνωση με 11 γκολ, ένα παραπάνω από τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Για τη Σάλκε το γκολ της τιμής πέτυχε με εκπληκτικό σουτ στο 91' ο Χούντερλααρ, στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή ήττα για τη Σάλκε και τη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή εκτός έδρας νίκη για τη Ρεάλ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΣΑΛΚΕ: Φέρμαν, Χέβεντες, Ματίπ, Φελίπε Σαντάνα, Κολάσινατς (76' Φουχς), Νόιστεντερ, ΚΠ Μπόατενγκ (59' Γκορέτσκα), Μάιερ, Φαρφάν (72' Ομπάσι), Ντράξλερ, Χούντελααρ.

ΡΕΑΛ: Κασίγιας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο (73' Ιγιαραμέντι), Μόντριτς, Ντι Μαρία (68' Ίσκο), Μπέιλ (80' Χεσέ Ροντρίγκεθ), Κρ. Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.