ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Απολογούνται σήμερα υπάλληλος του ΟΛΠ και δύο πρατηριούχοι

Στον Κορυδαλλό ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γ. Σπανός

Το δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού παίρνει σήμερα ο πρόεδρος της ΕΤΕΚΑ και της ομάδας του Ατρόμητου Γ. Σπανός, ο οποίος μετά την απολογία του το Σάββατο το βράδυ κρίθηκε προφυλακιστέος.

Στον Κορυδαλλό ο πρόεδρος του Ατρομήτου, Γ. Σπανός

Επίσης στη φυλακή θα οδηγηθούν άλλοι τέσσερις κατηγορούμενοι για την υπόθεση της λαθρεμπορίας καυσίμων. Πρόκειται για έναν υπεύθυνο εγκαταστάσεων ΕΤΕΚΑ, έναν τελωνειακό υπάλληλο, ένα μηχανικό πλοίου, καθώς και τον συνδικαλιστή και τμηματάρχη της διεύθυνσης εποπτείας Διαχείρισης Πετρελαιοειδών του ΥΠΕΚΑ.

Οι απολογίες συνεχίζονται σήμερα στην εισαγγελία Πειραιά με τον υπεύθυνο γεφυροπλάστιγγας του ΟΛΠ και δύο πρατηριούχους. Συνολικά στην υπόθεση εμπλέκονται 24 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν οι 15.

Υπενθυμίζεται ότι ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν χθες τέσσερις οδηγοί φορτηγών, ένας εργάτης και ένας πρατηριούχος, που σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση. Οι περιοριστικοί όροι που τους επιβλήθηκαν είναι χρηματική εγγύηση από 3.000 έως 7.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα κατά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ελεύθερη με όρους (εγγύηση 20.000 ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίασή της σε αστυνομικό τμήμα ανά τακτά χρονικά διαστήματα) αφέθηκε επίσης το Σάββατο μια γυναίκα, συνιδιοκτήτρια πρατηρίου υγρών καυσίμων.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.