ΕΛΛΑΔΑ

Άνοιξαν οι δρόμοι στο κέντρο

Ολοκληρώθηκε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο και η συγκέντρωση των Χρυσαυγιτών

Ολοκληρώθηκε τόσο η συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οι Χρυσαυγίτες  στο μνημείο των Ιμίων όσο και αυτή μελών αντιφασιστικών οργανώσεων στο Σύνταγμα. Η δεύτερη στιγματίστηκε από μικροεπεισόδια και τραυματισμούς. Κλειστοί παραμένουν οι σταθμοί του Μετρό «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός».

Ολοκληρώθηκε το αντιφασιστικό συλλαλητήριο και η συγκέντρωση των Χρυσαυγιτών

Στις 19:30 αριστεριστές πέταξαν μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων, οι οποίες απάντησαν με ρίψη μολότοφ.

Κατά την διάρκεια προσαγωγής υπήρξε τραυματίας ο οποίος διακομίστηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματάς». Σύμφωνα με τους εθελοντές διασώστες του Ερυθρού Σταυρού που του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες ο τραυματίας φαίνεται να φέρει κακώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός του. Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε και ήδη έχουν ανοίξει και δοθεί στην κυκλοφορία η λεωφόρος Αμαλίας, η Πανεπιστημίου και η Σταδίου.

Μετά την ολοκλήρωση του αντιφασιστικού συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα, τα επεισόδια μεταφέρθηκαν στο Μοναστηράκι. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει μία σύλληψη και έξι προσαγωγές.

kol1

kol2

Οι Χρυσαυγίτες από την πλευρά τους, πραγματοποίησαν συγκέντρωση στο μνημείο των Ιμίων, για να εορτάσουν την επέτειο.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης παρουσιάστηκε για άλλη μια φορά προκλητικός, καθώς δήλωσε ότι ακόμη κι αν βγει η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου-ενέργεια την οποία χαρακτήρισε «πραξικόπημα»-, τότε το ακροδεξιό μόρφωμα θα κατεβεί στις εκλογές με το όνομα «Εθνική Αυγή».

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικές αρχές είχαν απαγορεύσει τη μετατροπή των συγκεντρώσεων σε πορείες για λόγους ασφαλείας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.