ΕΛΛΑΔΑ

Εισαγγελική παρέμβαση

Έληξε η κατάληψη στο γραφείο του Μητσοτάκη

Έληξε λίγο μετά τις 23:00  η κατάληψη,  που πραγματοποιούσαν στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκου Μητσοτάκη στο Παγκράτι  από εκπαιδευτικούς που διαμαρτύρονταν για τις απολύσεις συναδέλφων τους, σχολικών φυλάκων και άλλων εργαζομένων που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα.

Η κινητοποίηση έληξε έπειτα από την παρέμβαση του εισαγγελέα και του διευθυντή της αστυνομίας.

Το μεσημέρι είχε σημειωθεί ένταση με τα ΜΑΤ τα οποία προσπαθήσουν απωθήσουν τους συγκεντρωμένους που έφτασαν εκεί με την πορεία της ΑΔΕΔΥ, και στη συνέχεια παρέμειναν έξω από το γραφείο του υπουργού, σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους καθηγητές.

Οι διαδηλωτές εντός του κτηρίου είχαν κρεμάσει από το μπαλκόνι και πανό με σύνθημα «Δεν φοβόμαστε, αγωνιζόμαστε», ενώ μέσα σε αυτό βρίσκονται και άνδρες των ΜΑΤ.

Νωρίτερα, ο κ. Μητσοτάκης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter, διεμήνυσε πως «σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις της κυβέρνησης δεν αλλάζουν», ενώ έκανε λόγο για κατάληψη στο Πολιτικό του Γραφείο, με την επισήμανση πως «η παραβίαση ιδιωτικού χώρου είναι πάγια τακτική κάποιων συνδικαλιστών».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.