Neo

Δεν «ιδρώνει το αυτί» του Βενιζέλου...

Ακόμα και μετά την ανακοίνωση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, με την οποία καλούσε την κυβέρνηση να ανακαλέσει τον ορισμό του Γιάννη Παπαθανασίου στην προεδρία των ΕΛΠΕ, δεν «ιδρώνει το αυτί» του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Δεν «ιδρώνει το αυτί» του Βενιζέλου...

Παρότι ο τελευταίος γνωρίζει καλά πως το μήνυμα του πρώην πρωθυπουργού στόχευε πρωτίστως σε εκείνον, δεδομένου ότι τον διορισμό είχε υπογράψει ο «πράσινος» υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης και άρα ήταν σε γνώση του, ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έκανε και σύμφωνα με πληροφορίες, δεν προτίθεται να κάνει καμία δήλωση για το θέμα.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, άλλωστε, ξέρει καλά ότι εφόσον ζητούσε ο ίδιος την αντικατάσταση Παπαθανασίου, θα προκαλούσε ενδοκυβερνητική κρίση, δεδομένου ότι μία τέτοια κίνησε θα έφερνε «τρικυμία» και στο εσωτερικό της ΝΔ, μεταξύ «καραμανλικών» και «σαμαρικών» λίγο πριν από τις εκλογές.

Αλλά, κατά τα άλλα, όσοι μιλούν για απώλεια της ταυτότητας του ΠΑΣΟΚ και «εναγκαλισμό» του με τη ΝΔ, έχουν ...μένος εναντίον του, γιατί εκείνο απλά «συνεργάζεται κυβερνητικά» με τη ΝΔ, πάντα «για το καλό της χώρας»...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.