ΕΛΛΑΔΑ

Σε 44 συνεδριάσεις επιτροπών

Η Βουλή πλήρωσε 10.000 ευρώ για καφέδες και νερά

Καφές και νερό κοστίζουν περίπου 3,7 ευρώ, αν καταναλωθούν σε συνεδρίαση μίας κοινοβουλευτικής επιτροπής. Ωστόσο, στο κυλικείο της Βουλής οι τιμές είναι πολύ χαμηλότερες και θα μπορούσαν να πέσουν ακόμα πιο πολύ με μία μαζική παραγγελία.

Η Βουλή πλήρωσε 10.000 ευρώ για καφέδες και νερά

Συνολικά 10.023,10 ευρώ κόστισαν στη Βουλή οι καφέδες και τα νερά που καταναλώθηκαν σε 44 συνεδριάσεις κοινοβουλευτικών επιτροπών, στις οποίες είχαν προσκληθεί και εξωκοινοβουλευτικοί φορείς.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση που αναρτήθηκε στην «κοινοβουλευτική διαφάνεια» και με μία πρόχειρη μαθηματική πράξη, το κόστος καφέ και νερού σε μία συνεδρίαση κοινοβουλευτικής επιτροπής ανέρχεται σε περίπου 3,7 ευρώ.

Επίσης, σύμφωνα με άλλη απόφαση που αναρτήθηκε στην «κοινοβουλευτική διαφάνεια», για το επίσημο δείπνο στο Μουσείο της Ακρόπολης, που παρέθεσε η Βουλή σε 120 προσκεκλημένους της για τη Συνάντηση των Προέδρων των Επιτροπών Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης στο πλαίσιο της Ελληνικής Προεδρίας, δαπανήθηκαν περίπου 55 ευρώ για κάθε άτομο. Συνολικά κόστισε 6.674,6 ευρώ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.