Neo

Δημόσια διαφωνία Μηλιού με Τσίπρα

Ο Neo, εδώ και ημέρες έχει ενημερώσει τους τακτικούς αναγνώστες του πως ο Γιάννης Μηλιός, καίτοι επικεφαλής της πιο «προεδρικής» φράξιας στην Κουμουνδούρου, έχει αρχίσει να διαφοροποιείται από τις αποφάσεις και τον δημόσιο λόγο του Αλέξη Τσίπρα.

Χθες, μάλιστα, προέβη και σε δημόσια διαφοροποίηση, διαφωνώντας με την προσπάθεια του Αλέξη Τσίπρα να έρθει σε επαφή με ανεξάρτητους βουλευτές για να μπλοκάρει την προεδρική εκλογή. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ, ο υπεύθυνος του τμήματος Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ επισήμανε ότι το κόμμα του πρέπεινα ανοιχτεί «στην κοινωνία και όχι στον πολιτικό κόσμο που είναι μέσα στη Βουλή», διότι, κατά τον ίδιο, «ως τώρα έχει στηρίξει (σ.σ. ο κόσμος που είναι μες στη Βουλή, δηλαδή οι ανεξάρτητοι βουλευτές) άλλες πολιτικές και κυβερνήσεις και δεν έχει φανεί να αλλάζει».

Μάλιστα, ο Γιάννης Μηλιός επισήμανε ότι στην περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ συνεργαστεί με πολιτικά πρόσωπα άλλων χώρων, τότε αυτή η εκδόχή «δεν θα σήμαινε ανατροπή της κατάστασης στην οποία βρίσκεται η μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία. Θα ήταν αρνητική για τα συμφέροντα που θέλουμε να εκπροσωπήσουμε».

 

 

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.