ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η πρεμιέρα της Εθνικής στο Μουντιάλ

Σάντος: Αν παίξουμε μόνο άμυνα θα χάσουμε

Ο Φερνάντο Σάντος μίλησε για τον σαββατιάτικο αγώνα με την Κολομβία (19:00) και στάθηκε στα στοιχεία που θα φέρουν το θετικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του προπονητή της Εθνικής ομάδας, Φερνάντο Σάντος:

«Ο πρώτος αγώνας συγκεντρώνει πολλές προσδοκίες. Σημαίνει πολύ άγχος. Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς με δύσκολο αντίπαλο που θέλει να συνεχίσει στην επόμενη φάση. Με σεβασμό προς τον αντίπαλο θα πάμε για τη νίκη. Είμαστε μια ομάδα με επιμονή και θα πάμε για τη νίκη. Πιστεύω ότι η Κολομβία έχει καλούς παίκτες. Είναι σημαντικός ο Φαλκάο και κάθε προπονητής θα τους ήθελε, αλλά δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει το παιχνίδι τους. Ο Γκουτιέρες, ο Σαπάτα, ο Πέρες είναι δυνατοί παίκτες. Ο προπονητής επιλέγει τους καλύτερους από όσους έχει στη διάθεση τους. Αν παίξουμε μόνο άμυνα θα χάσουμε. Θα παίξουμε σε όλο το γήπεδο. Έτσι παίζουμε πάντα. Χρειαζόμαστε μέσους και επιθετικούς και πρέπει να παίξουμε σαν ομάδα».

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος ρωτήθηκε αρχικά για το έπος της Πορτογαλίας: «Το Euro ήταν 10 χρόνια πριν. Έχουν αλλάξει πολλά στην Ελλάδα. Είμαστε μόνο δύο παίκτες στην ομάδα. Εκείνη η επιτυχία μας γέμισε αυτοπεποίθηση, όπως και οι επιτυχίες που ακολούθησαν με συνεχόμενες παρουσίες σε τελικές φάσεις. Στο προηγούμενο Euro περάσαμε στις 8 καλύτερες ομάδες».

Στη συνέντευξη Τύπου βρέθηκε και ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος από την πλευρά του, σχολίασε: «Δεν αλλάζει κάτι με το ότι γίνεται στη Βραζιλία. Θα είχαμε τον ίδιο τρόπο σκέψης και παιχνιδιού. Όλα τα παιδιά έχουμε μεγάλη αυτοπεποίθηση και ελπίζω για το καλύτερο. Δεν θα ήταν ωραίο να μιλήσω για μια απουσία της Κολομβίας. Ο Φαλκάο είναι πολύτιμος, αλλά εμείς έχουμε τον ίδιο στόχο και τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού».

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.