ASTRO-MATRIX

Αστρολογικές προβλέψεις

Άρης στον Τοξότη: Φωτιά στα μπατζάκια μας!

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Το γκάζι πατιέται στον τομέα της προσωπικής σου επέκτασης – σε κατακλύζει ενέργεια που επείγει και που δεν περιμένει, για σπουδές, ταξίδια, ανοίγματα… Η ενέργεια που δεν περιμένει όμως, είναι μια ενέργεια που συχνά πέφτει σε λάθη, ή παθαίνει ατυχήματα, οπότε άσε τον Άρη να πατάει αστρολογικό γκάζι όσο θέλει, αλλά εσύ έχε το πόδι σου στο φρένο, ναι; Εξαιρετική εβδομάδα για ξεκίνημα σωστής διατροφής και γυμναστικής, αν θυμάσαι πού και πού και κείνο το αρχαίο ρητό, «παν μέτρον άριστον».

Ταύρος

Αν έχεις θέματα που εκκρεμούν με χρέη, δημόσιο, τράπεζες, είναι πιθανό με τον Άρη στον Τοξότη να τα δεις να σκάνε το ένα μετά το άλλο και να μην ξέρεις ποιο να πρωτομαζέψεις. Δεν είναι ιδιαίτερα καλή θέση για τη διαχείριση χρημάτων ή περιουσίας που τυχόν έχεις από κοινού με το σύντροφό σου, και ενδέχεται να πυροδοτηθούν πολλοί καυγάδες με αφορμή τα χρήματα. Τίποτα δεν περιγράφει τον Άρη στον Τοξότη καλύτερα από την έκφραση «ανεμομαζώματα» - το χρήμα έρχεται ξαφνικά, αλλά φεύγει ακόμα γρηγορότερα!
Δίδυμοι

Με τον Άρη στον Τοξότη, ένας ξαφνικός γάμος ή επισημοποίηση είναι πολύ πιθανός, αλλά είναι εξίσου πιθανός ένας επεισοδιακός χωρισμός, με ανταλλαγή …φιλοφρονήσεων ή ακόμα και χειροδικίες! Κρατήσου στο ύψος σου, και, ιδίως αν βρίσκεσαι σε νεαρή ηλικία να ξέρεις πως ένας εσπευσμένος γάμος – αστραπή δε γίνεται να σου βγει σε καλό. Μην παρασύρεσαι από τις πρώτες εντυπώσεις για κάποιον που μόλις γνώρισες, άσε το χρόνο να σου δείξει πραγματικό χαρακτήρα και κίνητρα και μη δίνεις ψήφο εμπιστοσύνης με το «καλημέρα». Πόσο δε μάλλον την καρδιά σου.

Καρκίνος

Με την είσοδο του Άρη στον Τοξότη, τα σενάρια που σε αφορούν είναι πολλά, Καρκινάκι. Πιθανόν να ενδιαφερθείς πολύ εντατικά για κάποιο είδος σωματικής άσκησης (δύσκολα όμως η επιμονή θα συνοδεύσει τον αρχικό ενθουσιασμό!). Ίσως πάλι βρεθείς να κάνεις περισσότερο σεξ, πράγμα πάντα καλό. Τέλος, ενδέχεται η καθημερινότητα να αποκτήσει πολύ ραγδαίους, καταιγιστικούς ρυθμούς και να νιώθεις ότι δεν έχεις αντοχές, ή να νιώθεις συχνότερα από ποτέ εξαντλημένος και κουρασμένος. Καυγάδες και εντάσεις με συναδέλφους είναι εξίσου πιθανά, οπότε πρόσεχε.

Λέων

Αν δεν είναι ο Άρης στον Τοξότη η κατ΄εξοχήν πλανητική θέση για να ερωτευθείς κεραυνοβόλα, Λέοντα, δεν ξέρω ποια είναι. Η θέση αυτή του πλανήτη του σεξ και της ταχύτητας ειλικρινά φωτογραφίζει αυτό που λέμε «έρωτας με την πρώτη ματιά», κι ενδέχεται να μιλάμε για μία γνωριμία η οποία θα προχωρήσει ταχύτατα – ένας έρωτας που σε παίρνει λίγο παραμάζωμα. Οι …γονείς του ζωδίου, λίγη προσοχή σε τραυματισμούς των μικρών σας, αυτήν την περίοδο!

Παρθένος

Με τον πλανήτη του πολέμου στον 4ο ηλιακό σου οίκο της Οικογένειας και του Σπιτιού, καταλαβαίνεις πως οι μάχες σου αφορούν σε αυτό ακριβώς το πεδίο. Προσπαθείς να πείσεις την οικογένειά σου για την αξία σου και να αναδειχθείς ή αποκατασταθείς επιτέλους στα μάτια τους; Συμβαίνει κάτι απρόοπτο, ένα ατύχημα ή μία εξέλιξη που απαιτεί από σένα τη φροντίδα ενός γονιού; Μιλάμε για ένα διαζύγιο, ή για τα απόνερα / τις διαδικασίες ενός διαζυγίου; Ό,τι και να είναι εύκολο δεν το λες.

Ζυγός

Ωωω, έζησα να το δω κι αυτό, το savoir vivre κατεβαίνει Πασαλιμάνι! Ναι, καλά κατάλαβες αγαπημένε Ζυγέ – με τον πλανήτη του πολέμου στον Οίκο της Επικοινωνίας και των καθημερινών σου επαφών, τα γαλλικά και το πιάνο κόβονται μαχαίρι, καιρός δεν ήταν; Όχι, δε γίνεσαι ένα θρασύ, αγενές ανθρωπάκι από αυτά που απεχθάνεσαι. Εκεί όμως που πρέπει και επιβάλλεται, η γλώσσα σου τσακίζει κόκκαλα. Έχε το νου σου για τυχόν καυγάδες με αδέλφια ή ξαδέλφια, ή για κάποιον εριστικό γείτονα που μπορεί να σου ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι.

Σκορπιός

Με τον Άρη στον Τοξότη, στο 2ο ηλιακό οίκο των χρημάτων μας, το χρήμα έρχεται πολύ γρήγορα και εύκολα, αλλά ακόμα ευκολότερα φεύγει. Προσοχή στα έξοδα – απέφυγε να παρασυρθείς σε παρορμητικές αγορές και βεβαίως, ούτε λόγος για επενδύσεις, ρίσκα, τζόγο κλπ. Πιθανόν είναι επίσης να βρεθείς σε επείγουσες καταστάσεις που να απαιτούν χρήμα που εκείνη τη στιγμή δε διαθέτεις, και τα ξαφνικά, απρογραμμάτιστα έξοδα είναι στην ημερησία διάταξη. Εκτός από τα χρήματα, ο 2ος οίκος μιλά πάντα και για το σώμα, ως εκ τούτου η διέλευση αυτή του Άρη είναι ιδανική για να ξεκινήσει κανείς δίαιτες ή άσκηση.

Τοξότης

Με τον Άρη στο ζώδιό σου για το επόμενο διάστημα μπορεί να δεις τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου να γίνονται καταιγιστικοί, να βρίσκεις πολύ συχνά πως είσαι ιδιαίτερα κουρασμένος ή χωρίς διάθεση, νεύρο και κουράγιο. Επίσης, οι διαπροσωπικές, σημαντικές σου σχέσεις μπορεί να είναι κάπως εύφλεκτες – οπότε, να είσαι λίγο προσεκτικός και να μη δίνεις λαβές για φασαρίες. Είναι η χειρότερη δυνατή εποχή για να λερώσεις τη φωλιά σου, εύκολα θα βγουν όλα στο φως και θα γίνει το έλα να δεις…

Αιγόκερως

Η διαφορά μεταξύ του ποιος είσαι, και του ποιος θέλεις να είσαι, φίλε Αιγόκερε, είναι αυτό που πράττεις. Διότι ο Άρης είναι αυτό ακριβώς, Δράση – με το Δ κεφαλαίο. Στον 12ο ηλιακό σου οίκο, όμως, η δράση πρωτίστως εκτυλίσσεται στο κεφάλι και την ψυχή σου μέσα, και σε βραχυκυκλώνει. Με αυτή τη διέλευση του Άρη στον Τοξότη, είναι μεγάλος ο κίνδυνος να δρας παρορμητικά, δίχως ξεκάθαρη σκέψη και με γνώμονα είτε το θυμό, είτε το σεξουαλικό πάθος – σε κάθε περίπτωση, μάντεψε ποιος θα κλαίει όταν η διέλευση ολοκληρωθεί.

Υδροχόος

Ο Άρης διελαύνει στον 11ο ηλιακό σου οίκο, των φίλων – καταλαβαίνεις λοιπόν ότι πολύ εύκολα μπορείς να παρεξηγηθείς και να γίνεις κακός με τους φίλους σου για ψύλλου πήδημα, και όλοι ξέρουμε πόσο πολύτιμοι είναι οι Φίλοι για έναν Υδροχόο. Τους καλούς φίλους τους κάνουνε οι καλοί λογαριασμοί, οπότε φρόντισε κάθε οικονομική δοσοληψία στο φιλικό σου κύκλο να είναι μιλημένη και ξεκάθαρη. Αν, πάλι, υπάρξει ερωτικό ενδιαφέρον από ή προς κάποιο φίλο, καλύτερα να το ξανασκεφτείς – το πάθος θα ξεθυμάνει γρήγορα και θα έχεις χάσει μία φιλία.

Ιχθείς

Με τον Άρη στον Τοξότη και στον 10ο ηλιακό σου οίκο, ζητήματα καριέρας ή κοινωνικής εικόνας έχουν απότομες και ραγδαίες εξελίξεις. Αν τα πράγματα στη δουλειά καιρό τώρα δεν είναι καλά, αν βαριέσαι εκεί, αν νιώθεις πως δεν περνάς καλά, πως δεν αμοίβεσαι όπως πρέπει ή πως δεν ξεδιπλώνεις όλα σου τα ταλέντα και τη δημιουργικότητα, πιθανόν ο Άρης να σου δείξει την έξοδο μια ώρα αρχύτερα. Εξίσου όμως ξαφνικά μπορεί να προκύψει μία πρόσληψη, ιδίως αν αφορά σε αθλητισμό, σώματα ασφαλείας ή ακόμα και ιατρική, με την ευρύτερη έννοια. Και σίγουρα, ένας Άρης στο 10ο ηλιακό οίκο είναι θαυμάσια τοποθέτηση για αθλητές!

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.