ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απόψε με Γιουβέντους στο Champions League

Επόμενη ερυθρόλευκη στάση: Τορίνο

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται απόψε από τη Γιουβέντους (21:45) με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα τον βάλει σε θέση ισχύος.

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την Ελλάδα, αφήνει πίσω του το προ 15ημερου 1-0 επί της Γιουβέντους και επικεντρώνεται στη νέα αποστολή κόντρα στη Γηραιά Κυρία, αυτή τη φορά στο Τορίνο (απόψε, 21:45, NOVA), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στους πρωταθλητές Ιταλίας, έχουν όμως το θάρρος να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους βάλει σε θέση ισχύος όσον αφορά στην υπόθεση-πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οσον αφορά στην ενδεκάδα, όπως φαίνεται Κασάμι και Εντινγκά αναμένεται να κάτσουν στον πάγκο και να ξεκινήσουν βασικοί ο Αφελάι και ο Φουστέρεκτός και τις θέσεις τους, σε σχέση με την ενδεκάδα του Καραϊσκάκη και στους βασικούς, αναμένεται να πάρουν οι Φουστέρ, Αφελάι. Υπάρχει και το σενάριο ο Μίτσελ να αφήσει εκτός τον Μήτρογλου, που δείχνει να περνά «κοιλιά» και να παίξει και ο Εντινγκά, με μοναδική επιθετική αιχμή τον Αφελάι.

Οσον αφορά στη Γιουβέντους, ο τεχνικός της Γηραιάς Κυρίας, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, θα στηριχτεί στο 3-5-2 και στην αρχική ενδεκάδα αναμένεται να παρατάξει τους: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Λιχστάινερ, Ασαμόα, Πογκμπα, Μαρκίζιο, Βιδάλ, Τέβες, Μοράτα.

Η βαθμολογία του ομίλου:

Ατλέτικο Μαδρίτης 6
Ολυμπιακός 6
Γιουβέντους 3
Μάλμε 6

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μέχρι τέλους:

4η αγωνιστική (4 Νοεμβρίου):

Γιουβέντους-Ολυμπιακός
Μάλμε-Ατλέτικο Μαδρίτης

5η αγωνιστική (26 Νοεμβρίου):

Ατλέτικο Μαδρίτης-Ολυμπιακός
Μάλμε-Γιουβέντους

6η αγωνιστική (9 Δεκεμβρίου):

Ολυμπιακός-Μάλμε
Γιουβέντους-Ατλέτικο Μαδρίτης

gipedogiouventus

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.