Neo

Με την Άννα ή την κουμπάρα ο Οικονόμου;

Δεν είναι μόνο που στην τρίτη κοινή τους ερώτηση στην Βουλή, οι πέντε ανεξάρτητοι βουλευτές Σπύρος Λυκούδης, Βασίλης Οικονόμου, Χρήστος Αηδόνης, Γρηγόρης Ψαριανός και Πέτρος Τατσόπουλος πλέκουν το εγκώμιο του «Δικτύου για την Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη», στηρίζοντας ολόκληρη την ερώτηση σε μελέτη που παρουσίασε, είναι και οι παρασκηνιακές επαφές με την πρόεδρο του «Δικτύου» Άννα Διαμαντοπούλου.

Τις επαφές με την πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ έχει πάρει επ’ ώμου ο ανεξάρτητος βουλευτής Βασίλης Οικονόμου, που ναι μεν ηγείται του Κοινωνικού Συνδέσμου, πλην όμως συμπορεύεται ανοιχτά με τους Μεταρρυθμιστές του Σπύρου Λυκούδη.

Ίσως λοιπόν, η πρώτη αυτή ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομικών, με θέμα την «Εθνική Συναίνεση για τη διαπραγμάτευση του χρέους» και βασικό ερώτημα αν θα χρησιμοποιήσει και πώς τη συγκριτική μελέτη των τεσσάρων βασικότερων οικονομικών μελετών που αναφέρονται στο θέμα της διαχείρισης του ελληνικού χρέους και παρουσιάστηκε από το «Δίκτυο», να είναι το πρώτο βήμα συμπόρευσης και άρα επαναφοράς της Άννας Διαμαντοπούλου στο «παιχνίδι». Εκτός κι αν ο ...Βασίλειος του Υπολοίπου προμοτάρει την Άννα από υποχρέωση, επειδή είναι κουμπάρα του...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.