ASTRO-MATRIX

Ακόμα ένα τετράγωνο Πλούτωνα/Ουρανού

Τι λένε τ' άστρα αυτή την εβδομάδα για εσάς;

Το αστρολογικό σύμπαν δίνει τον τόνο στην καθημερινή μας ζωή. Το matrix24.gr σας παρουσιάζει τις αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας.

Κριός

Το προτελευταίο τετράγωνο του Ουρανού από το ζώδιό σου προς τον πανίσχυρο Πλούτωνα είναι εδώ (άλλο ένα και τελειώσαμε!)…Για μία ακόμη φορά καλείσαι να απαντήσεις με οδυνηρή ειλικρίνεια ποιος είσαι, ποιος θέλεις να είσαι και ποιος, τελικά, γεννήθηκες να γίνεις. Βοηθός για την απάντηση του καρμικού αυτού ερωτήματος ο Δίας, που σε ωθεί τόσο ερωτικά όσο και επαγγελματικά να λάμψεις. Ξεκίνα με το να ρωτήσεις τον εαυτό σου: «παίρνω όσα θέλω;» «μου αναγνωρίζει ο άλλος το ότι πέφτω πρώτος στη μάχη και νικάω πάντα;»

Ταύρος

Στον επαγγελματικό τομέα μάλλον γίνεται της κακομοίρας, και πώς αλλιώς με τον Άρη να διελαύνει και να προελαύνει; Συμβουλή προς Ταύρους μαινόμενους, Ταύρους εν υαλοπωλείο και ούτω καθεξής: επίλεξε τις μάχες σου. Αυτή τη φορά δε θα σε βοηθήσει το να κατεβάσεις το μέτωπο και να επιτεθείς προς ό,τι κινείται. Κινήσου εσύ με βάση τη στρατηγική και την εμπειρία, και θυμήσου πόσες φορές σε έχει στέψει νικητή η ίδια σου η επιμονή και το πείσμα. Α, και κάτι άλλο: αν νιώθεις ότι πρέπει να διαγράψεις σπουδές, πορεία, καριέρα και να το πάρεις όλο ξανά από την αρχή, κάν’το.

Δίδυμοι

Φανατικός Δίδυμος; Ανέκδοτο ακούγεται, αλλά υπάρχει και παραϋπάρχει και αυτό το είδος. Ο φανατισμός ο δικός σου, μάλιστα, είναι ο πλέον επικίνδυνος, γιατί βασίζεται στην υπερβολική σου ευστροφία και την αλαζονεία του νου. Προσπαθείς να αποδείξεις πόσο ξεχωριστός είσαι, και πόση λίγη σχέση έχεις τελικά με αυτούς τους κακομοιρούληδες συνηθισμένους τύπους που λέγονται γονείς, αδέλφια, οικογένεια. Κοίτα μόνο μήπως, στην προσπάθειά σου να ξεχωρίσεις και να αναδειχτείς, και στο πείσμα σου να τους τη βγεις, καταλήξεις με ένα άτομο που καθόλου δεν τιμά τη νοημοσύνη σου…

Καρκίνος

Εν όψει της συγκλονιστικής ενέργειας που εκλύεται από το τετράγωνο Ουρανού / Πλούτωνα, έχω να σου πω ότι το σεξ σε όλο του το μεγαλείο είναι ίσως η ασφαλέστερη δίοδος για το άγχος, τα αισθήματα κατωτερότητας και την ανασφάλειά σου. Μπορείς λοιπόν να αμαυρώσεις όσο θες την εικόνα του καλού παιδιού ή της αγνής κόρης του φεγγαριού που έχουν όλοι για σένα, και μετά να συγκεντρωθείς λίγο και στα των επαγγελματικών και της καριέρας σου που το τετράγωνο, η αλήθεια είναι, στα κάνει λίγο ρόιδο.

Λέων

Όταν ο Άρης διελαύνει στον Υδροχόο και στον 7ο ηλιακό σου οίκο σχέσεων και συνεργασιών, ο έρωτας κι ο πόλεμος αναμιγνύονται πιο συχνά από όσο θα ήθελες. Αν είσαι σε μία σχέση, σκέψου ότι αυτές τις πολεμικές εντάσεις τις χρειάζεσαι για να μάθεις ίσως κάτι. Να μάθεις στρατηγική; Να μάθεις υποχώρηση; Να μάθεις να είσαι μεγαλόψυχος ως νικητής; Χμ… Αν τώρα μου είσαι ελεύθερο λιοντάρι της ζούγκλας, τότε ίσως νιώσεις έλξη (έντονα σεξουαλική, κατά βάση) είτε για κάποιον που έχει σχέση με το στρατό, τα σώματα ασφαλείας ή τον αθλητισμό, αλλά ίσως και κάποιος να σε διεκδικήσει με έναν εντελώς Άρειο τρόπο. Ευθέως, δηλαδή.

Παρθένος

Με τον Άρη στον Υδροχόο θέλεις να τρέξεις να τακτοποιήσεις όλα μα όλα όσα έχεις αφήσει στην τύχη τους ή όλα όσα σου έχουν ξεφυτρώσει τελευταία σα μανιταράκια. Θέλεις επίσης να δουλέψεις σαν τρελός γιατί το κεφάλι σου σκάει από δημιουργικές ιδέες. Έχεις ακούσει ότι «το μεν πνεύμα πρόθυμον, η δε σαρξ ασθενής;» Ε, κρατάμε το «ασθενής» - δεν είσαι στα καλύτερά σου Παρθενάκι μου, είτε σε έχει γονατίσει κάποια ίωση, είτε γενικά το ανοσοποιητικό σου είναι στα παρκέ και σε κάνει χάλια. Ξέρεις εσύ: βιταμινούλες, προβιοτικά και τζινσενγκ!

Ζυγός

Με το προτελευταίο γενικώς και τελευταίο για φέτος τετράγωνο Ουρανού / Πλούτωνα, νιώθεις σα να είσαι το μέσον μίας διελκυστίνδας – το θυμάσαι το προσκοπικό παιχνιδάκι; Που τραβούν το σχοινί δύο ομάδες, κι όποιος τραβήξει τον άλλο κερδίζει; Ε, έτσι κι εσύ, είσαι στη μέση του σχοινιού και τραβούν η Οικογένεια από τη μια και η Καριέρα από την άλλη. Α, και σα να μη φτάνει αυτό, ερωτεύεσαι σα να μην υπάρχει αύριο. Αν η ανωτέρω Οικογένεια είναι αυτή που έχεις εσύ δημιουργήσει με το να παντρευτείς κάποιον, συγχαρητήρια, μόλις μπήκες στη ζώνη του λυκόφωτος.

Σκορπιός

Με τον Άρη στον 4ο οίκο τα σενάρια ποικίλλουν από «από δω η γυναίκα μου από κει το αίσθημά μου», «Κράμερ εναντίον Κράμερ» αλλά και «εγώ κεφτεδάκια τηγάνιζα, πώς μου άρπαξε το λάδι και γίναμε ρετιρέ φλαμπέ θα σας γελάσω κύριε πυροσβέστα μου…» Προσοχή λοιπόν. Όχι τίποτε άλλο αλλά η τετραγωνάρα του κυβερνήτη σου του Πλούτωνα με τον εκρηκτικό Ουρανό λίγο πριν την εκπνοή του 2014 σου αλλάζει την καθημερινότητα και τον κόσμο όπως τον ήξερες χθες με συνοπτικές διαδικασίες.

Τοξότης

Αν κάτσουμε να μετρήσουμε τις φορές όπου, εκ των υστέρων, θέλεις να φας τα κόκκαλά σου για κάτι που ξεστόμισες, θα χρειαστούμε όλες τις ζωές μιας γάτας και καμία άλλη plus. Οπότε τώρα, τι; Εναλλακτικά μπορείς να ακούσεις τον άλλο ή τους άλλους, και να χρησιμοποιήσεις αυτά που θα σου πουν και το υπέροχο, αισιόδοξο μυαλό σου, για να γίνεις καλύτερος. Επίσης, θα σε σοκάρω το ξέρω, αλλά υπάρχει και κάτι που λέγεται «συγγνώμη» και φήμες λένε πως δε θα πεθάνεις από ανακοπή έτσι και το ξεστομίσεις.

Αιγόκερως

Ναι, κι εσύ πρωταγωνιστείς στο θρίλερ της εβδομάδας που ονομάζεται «τετράγωνο Πλούτωνα / Ουρανού», διότι ο Πλούτωνας είναι στο ζώδιό σου, και ο Ουρανός στο σημείο εκείνο που φωτογραφίζει το Σπίτι, την Οικογένεια, τους Οικείους σου, αλλά και τον πλέον μύχιο, ιδιωτικό εαυτό σου. Νέα δεδομένα προ των πυλών, να κάτι για το οποίο μπορείς να είσαι σίγουρος. Εξίσου βέβαιες είναι και οι ανατροπές, και η δική σου ανάγκη να πολεμήσεις για τις αξίες και την επιβίωσή σου ενώ ο κόσμος όπως τον ήξερες μέχρι χθες έχει πάρει φωτιά. Τα καλά νέα; Είσαι φτιαγμένος για να είσαι με τους επιζήσαντες.

Υδροχόος

Με τον Άρη στο ζώδιό σου είσαι κάτι περισσότερο από έτοιμος να επέμβεις όπου νομίζεις πως η ζωή σου χρειάζεται απόφαση, δράση και μία σχετική, ενστάλλακτη «βία» - το ερώτημα είναι αν θα μπορέσεις να δράσεις χειρουργικά. Μπορείς να επιδείξεις αποστασιοποίηση και υπομονή; Μπορείς να επιλέξεις τις μάχες σου; Μπορείς να δεχτείς ότι αξίζεις όχι μόνο την επιβίωση, αλλά μία ζωή όπως τη θέλεις και την πιστεύεις – εν ολίγοις, μπορείς να καταλάβεις πως, όσο θρασύ κι αν ακούγεται το να θεωρεί κάποιος τον εαυτό του άξιο μιας εξαιρετικής μοίρας, τόσο προσβλητικό προς το σύμπαν είναι και το να μην το θεωρεί;

Ιχθείς

Διατυμπανίζεις ότι δε θέλεις να δεις κανέναν και να σε παρατήσουν στην ησυχία σου, ενώ ταυτόχρονα τρώγεσαι να βρεθείς ανάμεσα σε κόσμο, φώτα, χρώματα κι αρώματα – κι εκείνη τη φιλική παρέα που μόλις σε έφερε σε επαφή με κάποιον που λειτουργεί τόσο εντυπωσιακά γοητευτικά επάνω σου! Θεμιτό, αν δεν το εξωτερικεύεις όλο αυτό το διπολικό σε σημείο που να κάνεις τους άλλους να θέλουν να σε δείρουν. Επίσης, με τον Άρη στο 12ο ηλιακό σου οίκο, τα νεύρα σου είναι χωρίς βάσιμο και συγκεκριμένο λόγο στο Θεό, τρώγεσαι με περασμένες σου αγάπες του καιρού χαλάσματα και βλέπεις εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.