ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Π.Καμμένος για την 25η Μαρτίου

«Η χούντα χόρευε μόνο τσάμικα; Η αριστερά χόρευε μόνο βαλς;

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 25η Μαρτίου και τη διαπραγμάτευση με τους εταίρους αναφέρθηκε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην πλατεία Συντάγματος, ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι «θα δείξουμε στους εταίρους με τους χορούς και τις παραδοσιακές ενδυμασίες, ότι ο λαός είναι κυρίαρχος και ενωμένος» και πρόσθεσε: «Αυτοί που θα παρελάσουν είναι τα παιδιά μας. Τα ένοπλα τμήματα είναι τα παιδιά μας που υπηρετούν στο στρατό. Δεν είναι ένα στρατοκρατικό καθεστώς που παρελαύνει και χειροκροτούν οι υπήκοοι. Ο λαός είναι ο στρατός».

Με αφορμή την κριτική ότι με τη γιορτή που θα ακολουθήσει από τις μπάντες του στρατού αναβιώνουν χουντικά έθιμα, ο κ. Καμμένος διερωτήθηκε: «Η χούντα χόρευε μόνο τσάμικα; Η αριστερά χόρευε μόνο βαλς;».

Όσον αφορά στη διαπραγμάτευση με τους εταίρους και το νομοθετικό έργο της κυβέρνησης ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ξεκαθάρισε:«Θα προχωρoύμε στη νομοθέτηση και μετά θα τους πούμε για ποιο λόγο γίνεται. Δεν θα εγκρίνει ο κάθε Κοστέλο τα νομοσχέδια από τη στιγμή που ο λαός πεινάει».

Συνεχίζοντας τόνισε ότι, «από την πρώτη στιγμή είχαμε έντιμη στάση απέναντι στους δανειστές και στον λαό ότι θα αλλάξουμε τη μνημονική πολιτική... Αυτή η χώρα λαμβάνει εντολές μόνο από τον λαό. Είμαστε χώρα που έχει επαναποκτήσει την εθνική της κυριαρχία».

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.