Neo

Ο Βαγγέλης τα θέλει όλα

Είναι η Βουλή μία εταιρεία; Είναι οι βουλευτές υπάλληλοι, που πρέπει να παίρνουν εκτός έδρας, τροφή, στέγη και αυτοκίνητο;

Για τον βουλευτή Καστοριάς του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, φαίνεται πως έτσι είναι τα πράγματα, αφού με κείμενό του στο facebook, παραλληλίζει τον εαυτό του με... υπάλληλο εταιρείας που περιοδεύει εκτός έδρας και, παρά την ενόχληση του Μεγάρου Μαξίμου για την απόφαση πολλών βουλευτών να κρατήσουν το βουλευτικό αυτοκίνητό τους, υπερασπίζεται την ανάγκη του να τα έχει όλα... πληρωμένα.

«Έχετε μήπως υπόψη σας κάποιον εργαζόμενο-υπάλληλο που η εργασία του προϋποθέτει την περιοδεία στο νομό ή στην πόλη να το κάνει με δικό του μέσο ή κάποιον που αναγκάζεται να περιοδεύει "εκτός έδρας" να μην του παρέχεται από την εταιρία του, στέγη, τροφή και μέσο μετακίνησης;», διερωτάται ο Διαμαντόπουλος, που δεν φείδεται αιχμών και για τον πρωθυπουργό: «Δεν συμμετέχω σε αρχηγικό κόμμα, και επειδή ως αριστερός με ελευθεριακές-σοσιαλιστικές απόψεις προερχόμενος από το κίνημα, έχω βαθειά ριζωμένη την κουλτούρα της συλλογικότητας, δεν εκτελώ προσωπικές εντολές κανενός αλλά υλοποιώ συλλογικές αποφάσεις, όταν λαμβάνονται τέτοιες τις σέβομαι απόλυτα...», γράφει χαρακτηριστικά.

diamantopoulos

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Παραγωγος θλιψης με επαρκεια ζηλευτη! Δυσκολευομαι να καταπιω τετοια «παραγωγη»

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.