ΕΛΛΑΔΑ

Τη δεύτερη ημέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Οι απαντήσεις των θεμάτων σε Μαθηματικά, Ιστορία, Φυσική και Βιολογία

Οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων διαγωνίστηκαν σήμερα στην Ιστορία, τη Φυσική, τα Μαθηματικά και τη Βιολογία, όλα Γενικής Παιδείας. Δείτε τις απαντήσεις.

Δυσκολότερα ήταν φέτος συγκριτικά με πέρυσι τα θέματα στα δυο κρίσιμα μαθήματα των Μαθηματικών και Στοιχείων Στατιστικής και της Βιολογίας.

Στην Βιολογία τα μαθήματα έδειξαν ότι είναι περισσότερο απαιτητικά σε σχέση με πέρυσι στην απόδοση κάποιων σημείων της θεωρίας, περισσότερο τεχνικά, καθώς είχαν πολλά προγράμματα και αντιστοιχήσεις και περισσότερες πράξεις από όσο είχαν συνηθίσει οι υποψήφιοι. Στα Μαθηματικά τα θέματα ήταν δυσκολότερα σε σχέση με πέρυσι με αρκετές πράξεις. Αναμενόμενα ήταν τα θέματα στη Φυσική και την Ιστορία.

Την Παρασκευή 21/5 (μεθαύριο) συνεχίζονται οι Πανελλαδικές Εξετάσεις με μαθήματα Κατεύθυνσης: Νεοελληνική Λογοτεχνία (Θεωρητική Κατεύθυνση), Βιολογία (Θετική Κατεύθυνση), Χημεία-Βιοχημεία (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Τεχνολογίας και Παραγωγής) και Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων (Τεχνολογική Κατεύθυνση-κύκλος Πληροφορικής και Υπηρεσιών).

Οι απαντήσεις στην Ιστορία Γενικής Παιδείας

Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής Γενικής Παιδείας

Οι απαντήσεις στη Φυσική Γενικής Παιδείας

Οι απαντήσεις στη Βιολογία

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.