ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Για την επέτειο 19 ετών από τον θάνατο του Ανδρέα

Καρχιμάκης για Παπανδρέου: Δεν είναι μαζί μας και όμως υπάρχει παντού

Φόρο τιμής στον «μεγάλο απόντα», όπως ονομάζει τον Ανδρέα Παπανδρέου, αποτίει με αφορμή τη συμπλήρωση 19 ετών από το θάνατό του, ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

«Ο πολιτικός των μεγάλων οραμάτων , των ανοιχτών οριζόντων, των λυτρωτικών υπερβάσεων και των δημιουργικών έργων 19 χρόνια δεν είναι πια κοντά μας. Όμως υπάρχει παντού και ζει μέσα μας γιατί οι ιδέες και το δημιουργικό τουέργο έχουν μια διαχρονική αξία , μια ουσιαστική δικαίωση. Γιατί η αναλυτική του σκέψη και οι ρηξικέλευθες προτάσεις του , οι αναζητήσεις και οι προτάσεις του, οι βασικές επιλογές και προτεραιότητες του , ήταν πάντα μπροστά από την εποχή τους και μπορούσαν κάθε φορά να συγκινούν , να συνεγείρουν και να δονούν τις Λαϊκές Δυνάμεις και κυρίως τις Νέες Γενιές», λέει μεταξύ άλλων για τον ηγέτη που οδήγησε τη Δημοκρατική Παράταξη σε μία ανεπανάληπτη ελπιδοφόρα και νικηφόρα πορεία, όπως λέει.

Δείτε εδώ ολόκληρο το άρθρο του κ. Καρχιμάκη.

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. πανος 15:32 23/06/2015

    Αθανατος ζει στο μυαλο μας στη ψυχη μας παραμενει ο δικος μας ΑΝΤΡΕΑΣ ο μοναδικος πρωθυπουργος που ο λαος τον αποκαλουσε και συνεχιζει να τον αποκαλει με το μικρο του ονομα γατι ηταν και παραμενει κομματι απο τη σαρκα μας

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.