ΕΛΛΑΔΑ

Στη Θεσσαλονίκη

Μία σκηνή για τα μικρά προσφυγόπουλα στήνει η ΑΡΣΙΣ

Μια σκηνή, που θα «αγκαλιάσει» όλα τα προσφυγόπουλα που αναμένουν να διασχίσουν τα σύνορα αναζητώντας μία καλύτερη ζωή, στην ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ, αναμένεται να στήσουν στελέχη και εθελοντές της ΑΡΣΙΣ- Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

Μητέρες και βρέφη, παιδιά και ασυνόδευτοι ανήλικοι θα βρίσκουν καταφύγιο και την ευκαιρία να πιουν νερό, να φάνε, να παίξουν και να ζωγραφίσουν, να ακούσουν μουσική, να ξεφύγουν από τον πόλεμο που άφησαν και να φανταστούν τον κόσμο που αναζητούν, πριν τη συνέχεια ενός ταξιδιού με προορισμό μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Στο πλαίσιο αυτής της δράσης της, η ΑΡΣΙΣ αναζητά άτομα που θέλουν να προσφέρουν εθελοντική και ανθρωπιστική βοήθεια, όπως νερά ατομικά, γάλατα μακριάς διάρκειας, κονσέρβες, βρεφικές κρέμες, είδη υγιεινής, παπούτσια, κλινοσκεπάσματα, sleeping bags, σκηνές, τέντες.

Τα σημεία συγκέντρωσης είναι η Τράπεζα συλλογής ειδών «ΣΥΝ-ΠΡΑΞΗ», Βενιζέλου 70, τηλ: 2315504301, το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δήμου Παύλου Μελά, 28ης Οκτωβρίου 152, τηλ. 23150505062, το Φιλοξενείο Οικογενειών Αιτούντων Άσυλο, Άνδρου 1, τηλ: 2310920670 και ο Ξενώνας Υποδοχής και Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αιτούντων Άσυλο, στην πρώην παιδούπολη Ωραιοκάστρου.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.