Neo

Αποκλειστικό: Στο νοσοκομείο ο Κ. Μητσοτάκης

Εκτάκτως στο νοσοκομείο εισήχθη ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Matrix24.

Ο κ. Μητσοτάκης ενεφάνισε έντονα σημάδια κοπώσεως και αδυναμίας. Ευτυχώς δεν ήταν τίποτε το σοβαρό. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον υπέστη ελαφρά γαστροραγία που αντιμετωπίστηκε εγκαίρως από τους θεράποντες ιατρούς. Προσώρας αναρρώνει και σύντομα αναμένεται να λάβει εξιτήριο.

Στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή η Ντόρα Μπακογιάννη, ο Κυριάκος και άλλα συγγενικά του πρόσωπα, ενώ μόνιμος φρουρός και φύλακάς του παραμένει ο επικεφαλής της ασφαλείας του Μανούσος Γρυλλάκης. Παράγοντες της αξιωματικής αντιπολίτευσης που πληροφορήθηκαν το γεγονός έλεγαν υπό τύπον αστεϊσμού "τον έφαγαν τον κυρ Κώστα ο Κυριάκος και η Ντόρα με τη γκρίνια τους για το ποιός θα λάβει την ευλογία του να διεκδικήσει την αρχηγία".

Σημειώνουμε πως ο Επίτιμος έχει εκφραστεί υπέρ του Κυριάκου και μάλιστα ο ίδιος ο Κυριάκος είχε πει πως η 50η υπογραφή στην υποψηφιότητα του για συμβολικούς λόγους θα ήταν αυτή του πατέρα του. Δεν ξέρω αν αυτός είναι ο πραγματικός λόγος για την γαστροραγία του Κ. Μητσοτάκη πάντως η δήλωση του Κυριάκου πως το όνομα του πατέρα του εκτός από τύχη είναι και βαρίδι για την δική του πολιτική σταδιοδρομία όπως και να το κάνουμε δεν μπορεί παρά να στεναχώρησε τον πρώην πρωθυπουργό. Από μας ευχές για ταχεία ανάρρωση...

1 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. Ταχεία ανάρρωση!!!

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.