ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στους «8» του Κυπέλλου

Πρόκριση στις καθυστερήσεις για τον Ατρόμητο

Με γκολ του Ναπολεόνι στο 91' ο Ατρόμητος, νίκησε 2-1 τον Πλατανιά και προκρίθηκε στους «8» του Κυπέλλου.

Το «χρυσό» γκολ του Ναπολεόνι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε στον Ατρόμητο την πρόκριση στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου επί του σκληροτράχηλου Πλατανιά (2-1).

Oι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 34ο λεπτό με το γκολ του Ράμος και απέκτησαν προβάδισμα πρόκρισης με το εκτός έδρας γκολ (0-0 το πρώτο ματς στα Χανιά). Ο Ατρόμητος ξεπέρασε το αρχικό σοκ και προσπάθησε να ισοφαρίσει πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Η πίεση απέδωσε καρπούς στο 42ο λεπτό, αφού ο Μπίτολο χρίστηκε σκόρερ. Οι γηπεδούχοι ήθελαν ακόμη ένα γκολ για να πάρουν αυτοί την πρόκριση, κάτι που κατάφεραν στο 91ο λεπτό με τον Ναπολεόνι να διαμορφώνει το τελικό 2-1.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάρκας, Κιβρακίδης (74' Μίλος Στόιτσεφ), Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Γοδόι, Μπάλλας (60' Πίτου Γκαρσία), Ούμπιδες, Λημνιός (46' Μπρίτο), Ναπολεόνι, Λε Ταλέκ.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Γ. Παράσχος): Κοκκαλάς, Κουλιμπαλί, Δημήτρης, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνάτιτς, Μουνάφο, Γονδουλάκης (82' Στανισάβλιεβιτς), Αποστολόπουλος (74' Ανγκούλο), Μενδρινός (67' Ντίνας), Ράμος.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.