ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ατρόμητος - Παναθηναϊκός στις 19:30

Ο «θάνατός σου η ζωή μου» στο Περιστέρι

Σπουδαίο ματς απόψε στο Περιστέρι (19:30), στη ρεβάνς του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται απόψε στις 19:30 τον Παναθηναϊκό στο Περιστέρι στον κρίσιμο επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Το πρώτο ματς της Λεωφόρου πριν από 15 μέρες έληξε στο 0-0, οπότε η συγκεκριμένη ρεβάνς αποκτά τεράστιο ενδιαφέρον.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να προκριθεί για να διεκδικήσει τον μεγάλο στόχο που του απομένει (το Κύπελλο), ενώ ο Ατρόμητος κυνηγά την έκπληξη και την είσοδό του στην τετράδα της διοργάνωσης. Η ομάδα του Δέλλα δείχνει ανεβασμένη μετά τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ για το πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του Στραματσόνι έχει πέσει ξανά σε εσωστρέφεια μετά την εντός έδρας ήττα από την Ξάνθη, την κακή εμφάνιση και την γκρίνια για τη διαιτησία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ατρόμητος θα κατέβει χωρίς σημαντικές απουσίες, σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό που πηγαίνει με αρκετές. Σημαντικότερη όλων αυτή του Ζέκα, ο οποίος αποβλήθηκε στο πρόσφατο ματς με την Ξάνθη. Αντίθετα, το καλό για τους «πράσινους» είναι ότι θα έχουν στη διάθεσή τους τον Μάρκους Μπεργκ.

Εκτός των αγωνιστικών, η συγκεκριμένη αναμέτρηση έχει και... παράπλευρο ενδιαφέρον. Η ΠΑΕ Ατρόμητος αποφάσισε να μην ανοίξει η θύρα 1 του Περιστερίου που φιλοξενεί τον κόσμο των αντιπάλων, όπερ σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν οπαδοί του Παναθηναϊκού. Ο Γιάννης Αλαφούζος αντέδρασε, ενώ η Θύρα 13 κάλεσε τον κόσμο να μεταβεί στο γήπεδο έτσι κι αλλιώς. Όπως γίνεται, πλέον, αντιληπτό μιλάμε για ένα παιχνίδι υψηλής επικινδυνότητας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.