ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Συγκεχυμένες οι πληροφορίες

Κανένα ίχνος του Άλαν Πουλίδο - Επικοινώνησαν με την οικογένεια οι απαγωγείς;

Το δράμα της οικογένειας του Άλαν Πουλίδο συνεχίζεται καθώς δεν έχουν κανένα νέο από τον 23χρονο παίκτη.

Σύμφωνα με το Associated Press αξιωματούχος της κυβέρνησης του Μεξικό επιβεβαίωσε ότι ο Άλαν Πουλίδο απήχθη από έξι ενόπλους, επιβεβαιώνοντας τα μέσα ενημέρωσης της χώρας.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού εξαφανίστηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Ταμαουλίπας και από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής.

Η είδηση σόκαρε αμέσως και στον Ολυμπιακό, αφού επικοινώνησαν με την οικογένεια του ποδοσφαιριστή τους, τόνισαν ότι προσεύχονται να είναι καλά και να επιστρέψει σπίτι του σώος.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ, Γιάννης Βρέντζος, ενημερώθηκε από τον Πρέσβη του Μεξικού στην Ελλάδα, Ταρσίσιο Ναβαρέτε Μόντες ντε Όκα, ότι είναι βέβαιος ότι οι αρχές στο Μεξικό θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης.

Επικοινώνησαν με την οικογένεια οι απαγωγείς;

Οι πληροφορίες που έρχονται από το Μεξικό είναι συγκεχυμένες. Ιστοσελίδα της χώρας αναφέρει πως οι απαγωγείς του επικοινώνησαν με την οικογένεια του και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωσή του. Σύμφωνα τη μεξικάνικης εφημερίδας «Impacto», η οποία επικαλείται πηγές κοντά στην οικογένεια του Άλαν Πουλίδο, οι απαγωγείς του 23χρονου ποδοσφαιριστή έκαναν την εμφάνιση τους.

Τα άτομα που απήγαγαν τον Μεξικανό φορ του Ολυμπιακού φέρονται να ήρθαν σε επαφή με την οικογένεια του, προκειμένου να ζητήσουν λύτρα για την απελευθέρωση του.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο εισαγγελέας Ισμαέλ Ακόστα που συντονίζει τις προσπάθειες περιμένει να υπάρξει και νέα επαφή των απαγωγέων με την οικογένεια του παίκτη, έτσι ώστε να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις, ενώ εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά, τονίζεται πως ο Πουλίδο θα μπορέσει να επιστρέψει στους δικούς του σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.