ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δέχθηκε την ισοφάριση στο τέλος

Αυτοκτόνησε στη Βέροια ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε τα μάτια του στη Βέροια και με το 1-1 έμεινε 4 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος από τη Βέροια για ένα ημίχρονο, έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει μια εύκολη νίκη, αλλά οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο τέλος (1-1) και πήραν τον πολύτιμο βαθμό, στο ματς που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι και έβαλε εξ αρχής δύσκολα στη Βέροια χάνοντας δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Ιμπάρμπο και τον Λουντ στα πρώτα λεπτά, για να έρθει στο 13' ο Μπεργκ να κάνει το 0-1. Ο Λουντ έδωσε στον Ιμπάρμπο στο ημικύκλιο, αυτός πάσαρε αριστερά στον Μπεργκ και εκείνος με συρτό διαγώνιο σουτ, σκόραρε για τους φιλοξενούμενους.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε στο ίδιο ρυθμό απέναντι στην ακίνδυνη Βέροια, έχασε πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο προβάδισμα, αλλά ο Λόπεθ κράτησε το σκορ στο 0-1.

Στο δεύτερο μέρος η Βέροια ισορρόπησε και προσπάθησε να απειλήσει. Όχι μόνο το κατάφερε, αλλά λίγο πριν τη συμπλήρωση των 90 λεπτών με πανέμορφο σουτ του Μπαλάφα, σόκαρε τον Παναθηναϊκό και πήρε το 1-1.

Η ενδεκάδα της Βέροιας: Λόπεθ, Μαλόν, Μαραγκός, Καλί, Ναβαλόφσκι, Άρτσε, Μπαλάφας, Χαροντάκης, Βίτι, Βασιλαντωνόπουλος, Καπετάνος

Η ενδεκάδα του ΠΑΟ: Στιλ, Μέστο, Μολέντο, Ιβανόφ, Χουλτ, Κουτρουμπής, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο, Ιμπάρμπο, Μπεργκ.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.