ΕΛΛΑΔΑ

Τα πρώτα λόγια του 38χρονου μητροκτόνου

Οικογενειακή τραγωδία στην Νέα Σμύρνη: Έκοψε το λαιμό της 64χρονης μητέρας του και την κράτησε δίπλα του τρεις ημέρες

«Σκότωσα τη μητέρα μου» ομολόγησε ο 38χρονος αμέσως μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας 11 στη Νέα Σμύρνη και αντίκρισαν τον άντρα να κάθεται απέναντι από μία καρέκλα στην οποία είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα της γυναίκας που τον γέννησε!

«Γιατί το έκανες;» τον ρώτησαν αμέσως οι αστυνομικοί.

«Γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Έλεγε ότι το έκανε για το καλό μου».

Έτσι δικαιολόγησε ο άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, την αποτρόπαια πράξη του. Λίγο μετά το μεσημέρι της 7ης Μαίου, επιτέθηκε στην 64χρονη μητέρα του μέσα στο υπνοδωμάτιο της, τη χτύπησε και μετά της έκοψε τον λαιμό με μαχαίρι. Στη συνέχεια κράτησε για τρεις μέρες το πτώμα της, το οποίο είχε βάλει μάλιστα να κάθεται σε καρέκλα, μέχρι που η δυσοσμία κινητοποίησε τους γείτονες και κάλεσαν την αστυνομία.

Ο άντρας ήταν άνεργος, ενώ δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του στο Πολιτικό της Νομικής. Η μητέρα του ήταν συνταξιούχος του ΙΓΜΕ και ήταν χωρισμένη με τον πατέρα του.

Ο άντρας κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και σύμφωνα με πληροφορίες μοιάζει να είναι εντελώς χαμένος.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ένοικοι της πολυκατοικίας παρατήρησαν την έντονη δυσοσμία από το διαμέρισμα. Είχε προηγηθεί ένα τηλεφώνημα της αδερφής της άτυχης 64χρονης σε μια γειτόνισσα στην οποία είπε ότι «έχω να μιλήσω με την αδερφή μου 2,5 ημέρες και ανησυχώ». Τα δύο αυτά στοιχεία. Ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων έκανε τους ενοίκους της πολυκατοικίας να ειδοποιήσουν την ΕΛΑΣ.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, την πόρτα τους άνοιξε ένας άνδρας ο οποίος στη συνέχεια πήγε και έκατσε σε μια καρέκλα. Έκπληκτοι οι αστυνομικοί είδαν ότι σε μια άλλη καρέκλα απέναντί του βρισκόταν το άψυχο κορμί της 64χρονης γυναίκας.

Ένοικος της πολυκατοικίας δήλωσε το πρωί της Παρασκευής ότι την Τρίτη άκουσαν μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια αλλά τότε πίστεψαν ότι απλά κάποιοι τσακώνονται στο σπίτι τους.

«Την Τρίτη το βράδυ ακούσαμε μια γυναίκα να φωνάζει "βοήθεια -βοήθεια " αλλά νομίζαμε ότι κάποιοι τσακώνονται στο σπίτι τους και δεν δώσαμε σημασία. Τις επόμενες μέρες βλέπαμε έναν άνθρωπο να μπαινοβγαίνει ανήσυχος μέσα στην πολυκατοικία, να βγαίνει στο μπαλκόνι, να κοιτάζει περίεργα αλλά δεν υποψιαστήκαμε κάτι. Έμενε σχεδόν ένα χρόνο με τη μητέρα του, στην πολυκατοικία και δεν τους ξέραμε καλά» δήλωσε η ένοικος της πολυκατοικίας.

«Εγώ ήξερα μόνο τη γυναίκα. Ήταν καλός άνθρωπος, δεν πάει το μυαλό σου. Τα παιδιά της είχαν πίεση γιατί δεν έβρισκαν δουλειά» δήλωσε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο οποίο συνέβη το άγριο έγκλημα.

«Έδινε μια άρρωστη εικόνα ενός παιδιού που είχε προβλήματα. Η μητέρα μου έλεγε συνέχεια ότι δεν είναι καλά αυτό το παιδί. Έκανε σπασμωδικές κινήσεις και μιλούσε μόνο του» δήλωσε ένοικος της απέναντι πολυκατοικίας.

 

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.