Neo

Ο «γαλάζιος» κατά Μητσοτάκη-Γεννηματά

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Μίχαλος να προέρχεται από την ΝΔ και να θεωρείται στέλεχος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, όμως πριν απ’ όλα είναι πρόεδρος του ΕΒΕΑ. Γι’ αυτό τον λόγο, χθες άστραψε και βρόντηξε κατά των κομμάτων που ζητούν εκλογές, στενοχωρώντας, προφανώς, και τον ομογάλακτό του, Κυριάκο Μητσοτάκη. «Εάν το πολιτικό σύστημα της χώρας θεωρεί ότι ο επαγγελματίας και ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας είναι κάποιας μορφής πειραματόζωο, φοβάμαι ότι πλανάται πλάνην οικτράν. Οι δικές μας τάξεις μάτωσαν, πάρα πολλοί από εμάς καταστράφηκαν. Όσοι από εμάς έχουμε καταφέρει να εξέλθουμε όρθιοι από αυτή την οκτάχρονη μνημονιακή επιτροπεία, δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να τορπιλίζει την εύθραυστη ισορροπία που βρισκόμαστε», προειδοποίησε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο», για να προσθέσει με νόημα ότι είναι  «πραγματικά αξιοπερίεργο πώς πολιτικά κόμματα που κυβέρνησαν από την απαρχή αυτής της οικονομικής, εθνικής τραγωδίας το 2010, πάσχιζαν τότε να ασπαστεί ο ελληνικός λαός την αναγκαιότητα επιβολής των μνημονίων και σήμερα, που ήρθε πλέον η ώρα της εξόδου με τη σύμφωνη γνώμη και προτροπή των δανειστών, αμφισβητούν, τορπιλίζουν, ενώ ως έσχατο μέσο ζητούν και εκλογές προ της λήξης του μνημονίου, που θα επιφέρουν χαοτική κατάσταση στην αγορά και την κοινωνία». Έλα ντε!

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. === Ο ΚΑΥΜΕΝΟΣ, ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ
    ΣΤΟΝ ΕΒΕΑ, ΙΣΟΡΡΟΠΩΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ….
    === ΚΡΙΜΑ ΤΟΣΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΠΑΝΤΑ ΑΨΟΓΟ ΚΤΕΝΙΣΜΑ…..

  2. freeman 13:05 08/05/2018

    ΓΝΩΣΤΟΣ ΚΑΡΑ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ . . .με ΤΑΧΑ Θεσμική-Παραγωγική αντικειμενική ΠΡΟΒΙΑ .
    Ρέγκλινγκ : ///. . . Συνολικά η Ελλάδα έχει σήμερα πίσω της εντυπωσιακές προσπάθειες προσαρμογής. Το έλλειμμα του προϋπολογισμού κατά την έναρξη της κρίσης το 2009 βρισκόταν πάνω από το 15% του ΑΕΠ. . . ///.
    Καραμανλομπουκωμένη δημοσιογραφική συμμορία-καρκίνωμα (ακόμα ποιο διευθαρμένες-ξεπουλημένες και από τους πολιτικούς, προσωπικότητες) , 10 χρόνια μετά , σπάστε την Καραμανλοπροστατευτική ομερτά σας και ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ την παραπομπή σε ΔΊΚΗ του Ραφηνάτου Εθνοπροδοτικού Ολετήρα – χρηματοδότη σας . ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ στην Κοινωνία (που ΤΑΧΑ ενημερώνετε) να κατανοήσει ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΕΒΕΙ και πτωχευσαμε το 2009 . . . Το λατρεμένο σας Ραφηνάτο κάθαρmα , που συγκυβερνά από τα παρασκήνια με ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΕΝΟ-ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ , ΔΕΝ θα γλυτώσει ΤΕΛΙΚΑ από την ΧΛΕΥΗ -ΑΝΑΘΕΜΑ της Ιστορίας .

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.