ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Νίκησαν τους Σίξερς

Το 1-0 για τους Σέλτικς με εμφατικό τρόπο

Mε φόρα από την πρόκρισή τους επί των Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Σέλτικς μπήκαν ορμητικά και στην ημιτελική σειρά της Ανατολής με τους Σίξερς.

Παρά τα προβλήματα απουσιών-τραυματισμών οι Κέλτες επικράτησαν σχετικά άνετα με 117-101 δείχνοντας ότι είναι το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση στους τελικούς της περιφέρειας.

Η Φιλαδέλφια ερχόταν από την πρόκριση επί των Χιτ, αλλά η... αποχή από τη δράση για κάποιες παραπάνω ημέρες αποτυπώθηκε στο παρκέ. Όσο κυλάει η σειρά, είναι ένας παράγοντας που ενδεχομένως αποδειχθεί κομβικός. Σε πρώτη φάση πάντως δεν έκανε καλό στην παρέα των Εμπίντ-Σίμονς, η οποία έδειξε εκτός (αμυντικού) ρυθμού και μια ταχύτητα πιο αργή σ' όλες τις αντιδράσεις
της.

Τουναντίον οι "Κέλτες" ήταν άπιαστοι. Ο Ροζίερ έκανε νέο ρεκόρ συγκομιδής πόντων (26 από 10/12 σουτ), ενώ ο Χόρφορντ παρέμεινε σημείο αναφοράς στη ρακέτα.

Ο τρίτος πόλος και αυτός που προσέλκυσε τα περισσότερα βλέμματα ήταν ο Τζέισον Τέιτουμ. Γιατί ξεχώρισε; Διότι με τους 28 πόντους του έγινε ο πρώτος ρούκι στην ιστορία των Σέλτικς μετά τον Λάρι Μπερντ τον Απρίλη του '80 που κατάφερε κάτι τέτοιο

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.