Neo

Τέταρτη δύναμη το Ποτάμι

«Δεν είμαι η μόνη που έρχεται στο Ποτάμι αυτή τη στιγμή, είναι και πολλοί άλλοι», είπε μιλώντας στον Real FM η νέα εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Κατερίνα Μπακογιάννη, αναφερόμενη επί παραδείγματι στην πρωτοβουλία 26 προσωπικοτήτων που είδε χθες το φως της δημοσιότητας.
Ερωτηθείσα γιατί υποχώρησε δημοσκοπικά το Ποτάμι, η κ.Μπακογιάννη εμφανίστηκε ιδιαιτέρως αισιόδοξη. «Τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων εξαρτώνται και από τα ερωτήματα. Εμείς βλέπουμε πολύ θετικά τα αποτελέσματα κάποιων δημοσκοπήσεων», είπε, αναφερόμενη στην τελευταία έρευνα της ΚΑΠΑ Research, που δείχνει ότι το Ποτάμι είναι η τέταρτη δύναμη στις ευρωεκλογές. «Είναι η τέταρτη δύναμη μετά τη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το Κίνημα Αλλαγής, στη δυνητική επιρροή κομμάτων στις ευρωεκλογές», είπε, επιλέγοντας να βλέπει το ποτήρι ...μισογεμάτο.

2 αναγνώστες σχολίασαν

Συμμετοχή στην συζήτηση
  1. SPARTA. 1:30 15/02/2019

    Ανίκανη Μπακογιάννη το ΠΟΤΑΜΙ που έγινε ρυάκι, σε όλες τις εκλογές του Μαίου δεν θα είναι πουθενά.Στην Ευρωβουλή δεν θα έχει κανέναν εκπρόσωπο και στις Εθνικές εκλογές θα είναι εκτός Βουλής.Ό Σταύρος Θεοδωράκης αποδείχτηκε λίγος, πολιτικός νάνος και κυρίως Εθνοπροδότης.Ή πολιτική τσόντα του Σατύρου ευτυχώς για την Ελλάδα μας τελείωσε.

  2. ΑΝ ΛΕΩ ΑΝ, ΔΕΝ ΕΛΕΓΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ,ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ ,»ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ ‘ [ΚΟΙΝΩΣ Μ…..ΕΣ ]ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΑΜΑΚΙ .ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΗ ΡΥΑΚΙ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.