ASTRO-MATRIX

Ρομαντικές στιγμές, αλλά και ερωτικές εξιδανικεύσεις!

Σύνοδος Αφροδίτης με Ποσειδώνα στις 10 Απριλίου: Έρωτας δυνατός ή απατηλός;

Όταν η Αφροδίτη συναντιέται με τον Ποσειδώνα στα Ψάρια, όλα αλλάζουν στην ατμόσφαιρα και γεμίζουν συναίσθημα!

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, απολαμβάνουμε ευαισθησία, τρυφερότητα, ρομαντισμό, διαίσθηση, γλυκύτητα, συναίσθημα, παραμυθένιες στιγμές, μαγικά ερωτικά λόγια και εξομολογήσεις!

Η γλυκιά αυτή όψη, εκπληρώνει τα όνειρα και χαρίζει μία όμορφη ημέρα σε Ταύρους, Καρκίνους, Σκορπιούς και Αιγόκερους του 2ου δεκαημέρου, όμως θα φέρει και ψευδαισθήσεις ή  εξιδανικεύσεις στον έρωτα, σε Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του 2ου δεκαημέρου!

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΖΩΔΙΩΝ

 

ΚΡΙΟΣ: Επιτέλους ηρεμείς μέσα σου και νιώθεις πολύ πιο θετικά! Ένας απαγορευμένος, παλαιός ή κρυφός έρωτας σε παρασύρει και το απολαμβάνεις!  Ακολούθησε την διαίσθηση σου, αλλά χωρίς να παρασυρθείς σε ουτοπίες και εξιδανικεύσεις!

ΤΑΥΡΟΣ: Σε χαρακτηρίζει διάθεση για αλλαγή, όραμα και θέληση! Δένεσαι περισσότερο συναισθηματικά με φίλους και ίσως προκύψει και κάποιος μεγάλος έρωτας με την βοήθεια τους!

ΔΙΔΥΜΟΣ: Έχεις ευκαιρίες για επαγγελματική πρόοδο και κοινωνική καταξίωση! Στα ερωτικά σου, απέφυγε ψευδαισθήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αισιοδοξία και χαρά θα φέρει η όψη, αλλά και τύχη! Είσαι δημιουργικός, γοητευτικά επικοινωνιακός και ανοίγεις τους ορίζοντες σου! Νέες γνωριμίες, μετακινήσεις και επαφές, ευνοούνται!

ΛΕΩΝ: Απολαμβάνεις αισθησιασμό, οικονομική εύνοια και ψυχική ανανέωση! Σε χαρακτηρίζει ισχυρή διαίσθηση και διορατικότητα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Υπάρχει συναισθηματική βελτίωση στην συντροφική ζωή, αρκεί να μην παρασυρθείς σε ψέματα ή και ευπιστία!

ΖΥΓΟΣ: Ομορφιά, ζωτικότητα, ευεξία και καλή επαγγελματική απόδοση σε χαρακτηρίζουν! Γλυκαίνεις την καθημερινότητα σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η ερωτική σου ζωή ευνοείται πολύ τώρα, αφού θα δεις πολλές από τις επιθυμίες σου να πραγματοποιούνται, κατακτήσεις, θαυμαστές, ρομαντισμό και πάθος!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ευτυχισμένη και ήρεμη οικογενειακή ζωή και συναισθηματική ικανοποίηση! Μην παρασύρεσαι σε κάποια ερωτική ιστορία του παρελθόντος, αν δεν σκεφτείς πρώτα λογικά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνιακή σου ικανότητα σε καθιστά ιδιαίτερα συμπαθητικό, δημοφιλή και περιζήτητο! Μπορείς να αποκτήσεις ότι επιθυμείς με μία σου μόνο λέξη, τώρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μπορείς πλέον να απολαύσεις ουσία και σταθερότητα στον έρωτα, αλλά και οικονομική εύνοια, αρκεί να μην παρασυρθείς σε έξοδα!

ΙΧΘΥΣ: Ακούς την καρδιά και την διαίσθηση! Απόλαυσε εκπλήρωση ονείρων, ρομαντισμό, φαντασία, δημιουργικότητα, αλλά παρέμεινε λογικός, για να μην απογοητευτείς από απατηλές προσδοκίες!

Πηγή: oroskopos.gr

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.