Neo

Ποιοι θα είναι στον «πρωινό καφέ» των 8

Ένα πολύ «σφιχτό» επιτελείο θα «λύνει και θα δένει» μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, σχεδιάζοντας μέρα-μέρα τα επόμενα βήματα της νέας κυβέρνησης. Συγκεκριμένα, ο νέος πρωθυπουργός έχει ήδη συγκροτήσει τον «πρωινό καφέ» του, ήτοι τους ανθρώπους με τους οποίους θα εξετάζει τις επόμενες κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν, θα «ζυγίζει» κάθε μέρα την επικαιρότητα και το πώς διαμορφώνεται η δημόσια συζήτηση, αλλά και θα συζητά την αξιολόγηση των υπουργών του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λοιπόν, κάθε πρωί στις 8:00 ακριβώς θα πίνει τον καφέ του στην σύσκεψη του Μεγάρου Μαξίμου με τον υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, τον υφυπουργό αρμόδιο για το συντονισμό του κυβερνητικού έργου, Άκη Σκέρτσο, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνου Ζούλα και ενίοτε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Παναγιώτη Πικραμμένο.

Βεβαίως, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι ο πρωινός καφές θα συγκαλείται για πολύ καιρό ακόμη στο Μαξίμου, αφού έχει ήδη ξεκινήσει η μετακόμιση του πρωθυπουργικού επιτελείου στο κτήριο του πρώην υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης, επί της Βασιλίσσης Σοφίας. Στο «ρετιρέ» αυτού του υπουργείου θα βρίσκεται το πρωθυπουργικό γραφείο –εκεί που ως τώρα ήταν γραφείο υπουργού και που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε την έδρα του ως υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.