Neo

Τι θα κάνει ο Κακλαμάνης, αν «κοπεί» ο Παυλόπουλος;

Ο Neo ενημέρωσε ήδη από χθες τους αναγνώστες του για τον κατηγορηματικό τρόπο με τον οποίο ο Νικήτας Κακλαμάνης διεμήνυσε μέσω του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Kontra στο Μέγαρο Μαξίμου ότι «θα είναι μεγάλο πολιτικό λάθος» να μην επανεκλεγεί στην Προεδρία της Δημοκρατίας ο Προκόπης Παυλόπουλος.

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής επισήμανε ότι αυτό θα ήταν λάθος «για τη χώρα και την παράταξη» και, ευλόγως, με αυτές τις «κοφτές» διατυπώσεις που χρησιμοποίησε, προκάλεσε ερωτήματα για τη δική του στάση έναντι αυτού του ενδεχομένου.

Με άλλα λόγια, διερωτάται κανείς πώς ο Νικήτας Κακλαμάνης θα νομιμοποιούσε με την θετική ψήφο του ένα τέτοιο «πολιτικό λάθος», αν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφασίσει να μην προτείνει την επανεκλογή του σημερινού Πρώτου Πολίτη της χώρας. Ο ίδιος ο Νικήτας Κακλαμάνης, πάντως, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα, περιορίστηκε να πει «ας δούμε πρώτα το πρόσωπο», αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Και στο παρελθόν έχει αποδείξει πως όταν θέλει να κάνει «αντάρτικο», δεν διστάζει να διαφοροποιηθεί και να ρισκάρει τη διαγραφή του...

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια.

Υποβολή απάντησης

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ.
Παρακαλώ εισάγετε το email σας εδώ.